Västtrafik AB · Publicerad Igår 00:00

Vill du vara del i en spännande samhällsutveckling och bidra med din kompetens inom teknisk förvaltning till förvaltningsteamet vid Västtrafik? Är du självständig och kommunikativ med initiativförmåga och drivkraft? Ansök redan idag då vi tillämpar löpande urval!

Arbetsuppgifter

Västtrafik har lång erfarenhet av att planera, genomföra, äga och förvalta olika fastigheter, såsom resecentrum. Depåer är ett relativt nytt område inom avdelningen och tjänsten som teknisk förvaltare ingår i förvaltningsteamet. Teknisk förvaltning av depåer och andra fastigheter innebär planering, uppföljning och ledning av driftsentreprenader samt löpande drift och underhåll.

Som förvaltare har du både resultat- och budgetansvar för såväl depåer som resecentrum. Tjänsten innebär även kravställande vid projektering av nya anläggningar. Du samverkar med Västtrafiks operatörer under de olika processkedena samt medverkar vid hyressättning och dito förhandlingar.

Vi söker en person med väl utvecklad servicekänsla, som är kreativ och drivande samt har förmåga att arbeta både självständigt, med många intressenter och i grupp. Samtidigt som du är lyhörd arbetar du både mål-och resultatinriktat.

Utbildning/erfarenhet

Det är ett krav att du har erfarenhet från fastighetsförvaltning och god teoretisk bakgrund. Antagligen är du högskoleingenjör inom bygg och förvaltning eller har likvärdig utbildning. Du har också kunskap om drift av både enklare och mer komplicerade teknikanläggningar.

Det är meriterande om du har erfarenhet från offentlig verksamhet och förvaltning samt är väl förtrogen med hyresjuridik. Givetvis är det bra om du har ett stort intresse för samhällsbyggnad och kollektivtrafik.

Tjänsten är en tillsvidareanställning placerad på vårt kontor i Göteborg med tillträde under hösten 2016.

Västtrafik strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där medarbetarnas olikheter berikar och utvecklar verksamheten
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Västra Götalandregionen äger bolaget Västrafik som ansvarar för kollektivtrafiken - bussar, spårvagnar, vissa tåg och färjor - i hela Västra Götaland. 390 000 personer reser med oss dagligen. Vi arbetar för att ännu fler ska tycka att kollektivtrafiken är det naturliga valet. Nya och spännande utmaningar väntar. Vi ska fördubbla det kollektiva resandet i Västra Götaland till år 2025. Västtrafik har sitt huvudkontor i Skövde samt lokalkontor i Borås, Göteborg, Uddevalla och Vänersborg. Vi är 300 anställda, nu har du chansen att vara med på vår resa mot ett ökat kollektivtrafiknyttjande.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
Poolia