VELUX Svenska AB · Publicerad 8 jan

Hos VELUX Gruppen ger vi dig chansen att växa. Att forma din egen karriär och arbeta i en internationell miljö. Vi erbjuder dig en värld av möjligheter - om du har förmågan och drivkraften att ta tillvara på dem.

VELUX Svenska AB satsar vidare på den svenska marknaden och utökar säljkåren med en ny kollega på Västra distriktet som innefattar Västra Götaland, Halland och Värmland.

Som distriktschef arbetar du med indirekt försäljning, där du snarare är konsult än försäljare i traditionell mening. Du ska visa möjligheterna med VELUX produkter - såväl användningsmässigt som företagsmässigt - inför bl.a. återförsäljare, hantverkare och husfabriker - samtliga relevanta aktörer i respektive distrikt. Detta innebär grundlig planering, genomförande samt uppföljning av de dagliga försäljningsbesöken. Utgångspunkten kommer att vara ditt hemmakontor och du kommer att få stöd och support från VELUX Svenska AB´s kontor i Helsingborg och andra kollegor i företaget.

"Den största fördelen med jobbet är att vi är ett härligt gäng som trivs bra ihop. Vi har ett bra företag som står bakom oss som ser till att vi kan göra vårt jobb på bästa sätt. Vi har ett motto som säger att vi skall behandla våra anställda, kunder och leverantörer bättre än våra konkurrenter, det tycker jag stämmer bra"- André Olsson, Försäljningschef - VELUX Svenska AB

För att nå framgång i rollen som distriktschef krävs det att du har ett starkt engagemang och en vilja att ständigt bli bättre på det du gör, samt en mycket god känsla för såväl människor som service.

Vem är du?

Människor beskriver dig ofta som en hårt arbetande person. Inom VELUX värdesätter vi engagemang och en drivkraft inom alla delar av verksamheten. Du har några års erfarenhet av försäljning, helst inom byggmaterial.

Kvalificationer och personlig profil:
  • Förmåga att lätt identifiera nya möjligheter och snabbt omsätta dessa till resultat.
  • Förmåga att arbeta strukturerat och målinriktat - sätta upp mål för dig själv och arbeta systematiskt för att nå dessa.
  • Självgående med hög energinivå.
  • Dokumenterad försäljningserfarenhet.
  • Meriterande med erfarenhet från återförsäljareledet.
  • Erfarenhet av byggbranschen.
  • Talar och skriver på både svenska och engelska.
  • Van PC-användare (Office-paketet, CRM-system).
  • Körkort.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
VELUX Gruppen skapar bättre boendemiljö med dagsljus och frisk luft genom taket

VELUX Svenska AB är ett mindre bolag som består av ca. 20 engagerade och kompetenta kollegor, som alla arbetar med kundanpassade aktiviteter och är organiserade kring avdelningarna: kundsupport, teknisksupport och service, marknadsföring och ledning. Ekonomi och logistik sköts av en gemensam internationell organisation i Danmark.

VELUX Gruppens produktprogram innehåller ett brett urval takfönster tillsammans med lösningar för platta tak. Gruppen levererar också många typer av dekorationer och solskydd, markiser, installationsprodukter och produkter för fjärrstyrning. VELUX Gruppen, som har tillverkningsföretag i 11 länder och försäljningsföretag i nästan 40 länder, representerar ett av de starkaste varumärkena inom den globala byggmaterialsektorn, och produkterna säljs i nästan alla delar av världen.
+ Läs mer om företaget