Vega HR AB · Publicerad 11 sept 2019

För vår uppdragsgivare Emtunga Solutions AB, en världsledande leverantör av avancerade stålmoduler till olje- och gasindustrin, söker vi en driven och noggrann Projektplanerare till avdelningen Projects. Duerbjuds ett ansvarsfullt, roligt och stimulerande arbete med stora utvecklingsmöjligheter. Du blir placerad på företagets kontor i Göteborg men kan även arbeta från Emtunga Solutions kontor i Vara. Tjänsten är tillsvidare på heltid och tillträde kan ske omgående eller efter överenskommelse.

Om Emtunga Solutions AB
Emtunga Solutions AB är en världsledande leverantör av avancerade stålmodulbyggnader för Olja & Gas-industrin offshore. I Sverige finns Emtunga Solutions AB i Vara och Göteborg med försäljningskontor i Houston och systerföretag i Norge. Företaget omsätter ca 300 mkr och har ca 50 anställda. Mer information om Emtunga Solutions AB finner du på www.emtunga.com

Dina huvudsakliga ansvarsområden som Projektplanerare:
I företagets olika projekt, som kan sträcka sig från 6 månader upp till 2-3 år, har företaget arbetat fram en effektiv projektprocess där konstruktion, materialinköp och tillverkning av moduler sker parallellt för att spara tid. Som Projektplanerare biträder du Projektledare och projektens samordningsansvariga med tidplaner, analyser och andra relevanta projektunderlag för effektivt projektgenomförande.Du blir placerad under avdelningen Projects och rapporterar till din gruppchef. I projekten kommer du samarbeta nära med aktivitets- och samordningsansvariga, delprojektledare och projektledare och rollen innehåller i huvudsak följande ansvar och arbetsuppgifter:
  • Sammanställning och integration av detaljerade tidplaner för hela projektet vilket innefattat konstruktion, inköp, produktion, test samt arbete på site.
  • Fungera som stöd i planeringsfrågor och planeringsmetodik.
  • Insamling och registrering av lägesinformation vid projektets rapporteringstillfällen.
  • Sammanställning, utvärdering och redovisning av nuläge vid tidplanemöten.
  • Analys, uppdatering och distribution av tidplaner till samordnings- och aktivitetsansvariga i projektet.
Dina egenskaper:
Vi söker dig som prestigelöst vill bidra till att utveckla och leda ett effektivt projektplaneringsarbete. Du är en analytisk och noggrann doer som kan hantera oförutsedda händelser, beslut och dagliga förändringar med ett stort lugn och god situationskontroll. Som person är du nyfiken och kreativ och håller dig löpande uppdaterad om det senaste inom projektplanering. Därför har du lätt för att skapa dig en helhetsbild av vad som kan förbättras och effektiviseras i företagets processer och system, även om du inte har den direkta kunskapen själv. Dina egenskaper inom planering är goda och du kan samarbeta med alla typer av kompetenser på olika nivåer för att leverera rätt och i tid. Du är kommunikativ och konstruktivt lösningsorienteradoch du prioriterar alltid rätt för att komma i mål med kvalitet. Du är inlyssnande, och du behåller alltid ett gott humör oavsett arbetssituation.

Dina kvalifikationer:
Du bör ha en relevant teknikutbildning och erfarenhet samt goda kunskaper inom projektplanering. Du har arbetat i några år inom liknande befattningar som projektplanerare, gärna inom industriprojekt där konstruktion ingår vilket du också kan styrka med goda referenser. Du bör ha kunskap och erfarenhet av att arbeta med projektplaneringsverktyg såsom PRIMA VERA och MS Projekt. Du ska kunna uttrycka dig i skrift och tal på engelska samt ha goda kunskaper i Microsoft Office-program.

Vad kan Emtunga Solutions AB erbjuda dig?
Företaget är en modern och attraktiv arbetsgivare som erbjuder goda villkor för sina medarbetare. Du erbjuds ett utvecklande självständigt arbete med stort eget ansvar och möjlighet till intern karriär. Du kommer till en inkluderande arbetsplats där lösningsorienterande samarbete prioriteras. Lön och övriga villkor är marknadsmässiga och tjänsten en tillsvidareanställning och kan tillträdas omgående. Du blir placerad på Emtunga Solution AB:s kontor i Göteborg med möjlighet att delvis arbeta från Emtunga Solutions kontor i Vara.

Snabbfakta:
Företag: Emtunga Solutions AB
Tjänst: Projektplanerare, heltid
Tillträde: Omgående
Lön: Månadslön
Placeringsort: Göteborg/Vara
Publiceringsdatum: 2019-09-04
Sista ansökningsdag: 2019-09-21

Ansök redan idag – vi arbetar med löpande urval!
Ansökan sker endast genom www.vegahr.se och vi arbetar med löpande urval. Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsult Anette Norling på Vega HR AB, telefon 031-701 77 10 eller mobil 0706-28 66 60. Det går också bra att maila till anette.norling@vegahr.se
Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt och i enlighet med GDPR.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Professionella, jordnära, trevliga och duktiga på att hitta rätt, snabbt
Har dessa egenskaper stor betydelse för dig när du väljer rekryteringspartner?
Vi på Vega HR AB hjälper framgångsrikt våra kunder inom privat näringsliv och offentlig verksamhet med att rekrytera eller hyra ut rätt chef, specialist och medarbetare.

Besök vår hemsida www.vegahr.se för mer information om oss och vårt erbjudande. Du kan också kontakta Anette Norling på 0706-286660 eller via mail: anette.norling@vegahr.se

Välkommen!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga