Victoria Park · Publicerad 16 jan

Victoria Park AB är ett börsnoterat fastighetsbolag som förvärvar bostadsfastigheter med hög förädlingspotential på tillväxtorter i Sverige. Nu söker vi en driven och engagerad Förvaltare till våra områden Bergsjön och Mölndal i Göteborg. Älskar du fastigheter och är i början av din karriär som förvaltare? Fortsätt läs!

Som Förvaltare ansvarar du för fastighetsbeståndet ur ett tekniskt och affärsmässigt optimalt sätt. Du leder, fördelar och utvecklar det dagliga arbetet med drift och underhåll samt ansvarar för att detta görs utifrån Victoria Parks förvaltningsfilosofi vilket innebär att arbeta med förbättringar av bostadsområdena och arbete med att förbättra fastighetens driftsnetto. Som förvaltare ställs höga krav på att vara en god ledare och förebild, att vara proaktivt initiativrik för att uppnå bästa möjliga resultat.

Din Roll
I din roll som Förvaltare på Victoria Park kommer du ha huvudansvaret för planerat underhåll och löpande förvaltning. Projektledning av hyresgästanpassning samt handla upp och beställa åtgärder av entreprenörer i samråd med områdeschef ligger även inom ditt ansvarsområde. Vidare har du arbetsledaransvar för driftorganisationen och att följa upp energieffektiviseringsprojekt.

Som Förvaltare på Victoria Park är det mycket viktigt att agera förebild och representera företaget lokalt. Tillsammans med dina medarbetare och chef utvecklar ni bostadsområdet i enlighet med Victoria Park vision och affärsidé.

Din bakgrund
Vi tror att du är i början av din karriär eller ett par års erfarenhet av arbete med förvaltning av bostadsfastigheter. Vi tror även att du har erfarenhet av att ha arbetat i en affärsdriven organisation. Du har troligtvis arbetat som förvaltare, teknisk förvaltare, driftledare eller projektledare i fastighetsbranschen. Vidare ser vi att du har en högskole- eller KY-utbildning eller motsvarande, alternativt gymnasiekompetens i kombination med relevant yrkeserfarenhet inom fastighetsförvaltning. Officepaketet, i synnerhet excel, besitter du mycket goda kunskaper inom.

Som person är du ansvarstagande, van vid att ta egna initiativ och driva dessa i mål. Arbetet innebär många skiftande arbetsuppgifter, så du måste vara strukturerad och kunna prioritera vad som är viktigast. Du har en god samarbetsförmåga, är en relationsbyggare och trivs med många kontakter i ditt arbete.

Vi erbjuder dig
Victoria Park är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget. Vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner.

Din ansökan
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag, dock senast den 30 januari 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Julia Winberg, tel. 0735 27
09 05
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Victoria Park AB (publ) är ett börsnoterat fastighetsbolag på Nasdaq Stockholm Mid Cap med fokus på bostäder på tillväxtorter i Sverige. Med ett långsiktigt förvaltningsarbete och socialt ansvarstagande för ett attraktivare boende skapar Victoria Park värden för boende, medarbetare, aktieägare, samhället och andra intressenter
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga