Visit Group International AB · Publicerad 2 sept 2021

Är du rekryterare som är sugen på att ta nästa steg och finns tillgänglig för uppdrag i oktober och 1 år framåt? Detta är ett konsultuppdrag hos Visit Group via Wise Professionals och som initialt är på 3 dagar i veckan men som kan utökas eftersom.

Ditt uppdrag

I rollen som rekryterare kommer du att arbeta med hela rekryteringsprocessen från ax till limpa och stor del av ditt arbete kommer det att ingå search av kandidater. Exempel på roller som du ska rekrytera Backend-utvecklare, Web-utvecklare, Säljare och Customer Success Managers. I rollen ingår också ett proaktivt arbete med Employer Branding där du på ett kreativt sätt kommer hitta olika vägar för att marknadsföra annonser och attrahera rätt kandidater.

Exempel på arbetsuppgifter
  • Kandidatupplevelsen genom hela rekryteringsprocessen
  • Employer Branding och attraktion
  • Kravprofil, annonsering, search och urval
  • Telefonavstämning och personliga intervjuer
Din erfarenhet

Vi söker dig som verkligen brinner för rekrytering och attraktion och har något - några års erfarenhet av rekryteringsprocessen från ax till limpa. Vi ser gärna att du är nytänkande och innovativ och trivs med att komma med nya tankar och idéer för hur man på bästa vis ska kunna attrahera och kunna knyta rätt kandidater till sig.

För att trivas och passa som rekryterare hos Visit Group tror vi att du är en person med energi och stark drivkraft. Du är duktig på att prioritera mellan dina arbetsuppgifter och på att ta och slutföra dina uppgifter ända in i mål. Vidare tror vi att du är strukturerad och besitter en god professionalism, ödmjukhet och tålamod.

Dina rekryteringar kommer att bidraga till fortsatt tillväxt och du behöver därför själv vara affärsorienterad i ditt arbetssätt. Du är van att arbeta självständigt och har en mycket god kommunikativ förmåga då kontaktytorna är många och du kommer att arbeta med parallella processer.

Du talar och skriver obehindrad svenska och engelska, har systemvana samt har tidigare arbetat i någon typ av rekryteringssystem.

Om Visit Group

Visit Group är ett IT produktbolag som bygger det digitala ekosystemet för turism. Visit Group startade 1999 och trots många år i branschen är dem ett värdedrivet bolag som försöker behålla sin ”start up” känsla. Visit Group värderar rätt inställning och personlighet högt och tror på att ha roligt tillsammans samtidigt som de arbetar för att vara ledande inom branschen.

Läs mer om Visit Group genom att klicka här

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation - vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig.

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag kommer bli din framtida konsultchef och heter Anette Hartlin, mig når du på anette.hartlin@wise.se.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
24 sept 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler liknande jobb tillgängliga