Visma Spcs AB · Publicerad 10 juni 2021

Visma Spcs söker Data Engineer till vår utvecklingsavdelning som erbjuder en inspirerande miljö med ett brett utbud av kompetenser inom mjukvaruutveckling. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor både i Sverige och internationellt.

Vem är du?
Du kan både hantera och bedöma risker. Vi ser också att du gillar att jobba i team men har inga problem med att driva projekt på egen hand från start till mål. Du har också förmågan att arbeta strategiskt och se lösningsförslag som utvecklar verksamheten i data warehouse-lösningar. Då datadrivna beslut är viktiga för organisationen besitter du kunskap i att skapa de förutsättningar i datastrukturer och pipelines som efterfrågas. Det ligger naturligt för dig att vara affärsmässig och på så vis leva upp till beställarens förväntningar - du gillar helt enkelt att leverera goda resultat.

Vi tror att du har akademisk examen eller motsvarande kunskap förvärvat på annat sätt. Vi tror på människors egna vilja och driv, och ser därför att rätt inställning till att utvecklas är viktig för att trivas hos oss. Erfarenhet är bra men inte avgörande. Vi tror att det är bra om du har erfarenhet eller intresse av:
  • Scala, Python
  • Apache Spark, Databricks
  • AWS, Azure
Vad erbjuder vi dig?
Visma Spcs passion är att förverkliga företagandet och det gör vi genom att erbjuda professionella systemstöd inom allt från bokföring och fakturering till lönehantering, bokslut och skatter. Hos oss får du chansen att jobba med engagerade medarbetare i en av Nordens största tech-koncerner. Du kommer att arbeta från kontoret i Växjö, Göteborg eller Malmö.

Vår ambition är att skapa en arbetsplats i världsklass. När vi frågar våra medarbetare varför de trivs hos oss svarar de flesta att det beror på vår sammanhållning i kombination med utvecklingsmöjligheter. Det är vi stolta över! För när du trivs, växer och vill göra skillnad utvecklas vi som företag. Vi blir bättre tillsammans helt enkelt!

Visst låter det spännande?
Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande.

Om du har några frågor om tjänsten, vänligen kontakta johan.bellander@visma.com
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 12 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 741 miljoner euro under 2020 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök Visma.se

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 aug 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga