Visma Visma Spcs AB · Publicerad 9 nov 2021

Vi söker en eller två praktikanter under vårterminen till vår supportenhet Customer Success. På kontoret i Göteborg får du arbeta med grymma kollegor där alla vill hjälpa våra kunder att bli framgångsrika med deras företag, vi drivs av att våra kunder lyckas!

Om rollen

Att vara praktikant hos oss innebär att du kommer att få inblick i hela vår arbetsprocess och möjlighet att prova på de olika uppgifterna det innebär att arbeta i en bokföringssupport. Du kommer dagligen att vara i kontakt med kunder och ge råd i bokföringsfrågor, vilket ställer höga krav på ansvarstagande och servicenivå. Under en dag på supporten blandas repetition med ny kunskap. Efter en genomförd LiA hos oss kommer du kunna kontoplaner utantill och momsregler som ett rinnande vatten.

Exempel på arbetsuppgifter:

- svara på frågor kring löpande bokföring

- svara på frågor kring vårt program

- hjälpa nya kunder igång

- utbildning av användare

Inom avdelningen jobbar vi också med bland annat ekonomisupport, och du kommer få en möjlighet till inblick i olika processer och arbetsuppgifter under LiA-perioden.

Om dig

Du som söker studerar till Redovisningsekonom eller liknande på Yrkeshögskola.

Vi söker en person med brinnande intresse för företagande och kundservice. Du som söker behöver ha god kunskap om löpande bokföring i olika typer av organisationer. Du bör även vara nyfiken och informationssökande då vi ständigt arbetar med att uppdatera våra kunskaper, både som grupp och individuellt. Du har god datakunskap och en god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift.

För rätt person finns goda möjligheter till extraarbete framöver.

I stället för ansökan med personligt brev ber vi dig kortfattat beskriva varför du skulle passa som praktikant hos oss, tillsammans med bifogat CV.

Urval görs löpande så du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31 december.

Har du några frågor går det bra att kontakta Josefine Johansson, josefine.johansson@visma.com.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma Spcs är en del av Visma koncernen som är en ledande leverantör av affärskritisk programvara för ett mer effektivt och motståndskraftigt samhälle. Genom att förenkla och automatisera arbetet för företag och organisationer i alla storlekar förbättrar vi människors vardag. Koncernen utgörs av 13 600 fantastiska kollegor i över 200 bolag. Med över 1 100 000 privata och offentliga kunder i Norden, Benelux, Central- och Östeuropa och Latinamerika och en nettoomsättning på 1 741 miljoner euro 2020, är vi fast beslutna att göra morgondagen bättre än idag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 dec 2021
Anställning
Internship / Praktik
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support

Inga fler liknande jobb tillgängliga