Wallenius SOL · Publicerad 22 nov 2021

I den här rollen driver du HR- och hållbarhetsarbetet, såväl strategiskt som operativt, och du ingår i ledningsgruppen för WALLENIUS SOL.

HR täcker ett brett område och i ansvaret ingår bemanning & rekrytering, arbetsrätt, rehabilitering, arbetsmiljö och personaladministration. En viktig uppgift är att vara konsultativt chefsstöd samt proaktivt arbeta för en positiv och engagerande kultur som gör WALLENIUS SOL till ett attraktivt företag för såväl medarbetare som kunder.

Inom hållbarhet driver och utvecklar du processer både internt och externt som leder mot de uppsatta hållbarhetsmålen och säkerställer regelefterlevnad kopplat till miljö och hållbarhet. Du är den som håller dig uppdaterad genom omvärldsbevakning av trender, utveckling och ny forskning inom området.

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom HR-området med några års erfarenhet av liknande ansvar och som har ett genuint intresse av att driva förbättrings- och utvecklingsarbete. Vi förutsätter att du är mycket kommunikativ, har förmåga att skapa resultat genom att verka genom andra och inspirera till positiva samarbeten. Arbetet kräver mycket goda språkkunskaper i både svenska och engelska. Med handlingskraft och ansvarskänsla bidrar du till vision och strategier, men är samtidigt prestigelös, flexibel och lyhörd. Du uppfattas som en person med stor framåtanda och skapar delaktighet genom nyfikenhet och intresse.

Det här är ett intressant och självständigt jobb som ger stor möjlighet att påverka helheten i ett expansivt företag med höga ambitioner. Kulturen i bolaget präglas av affärsmannaskap med ett lösningsorienterat förhållningssätt byggt på grundsynen att all utveckling ska ske socialt- och miljömässigt hållbart.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 7 december via maquire.se, som WALLENIUS SOL samarbetar med i denna rekrytering. Vi ser gärna att du hör av dig så snart som möjligt och vi följer upp med kontakt löpande. Om du har frågor, kontakta gärna Anna Åkesson, 0763-38 87 96, anna.akesson@maquire.se.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Walleniusrederierna och Svenska Orient Linien har bildat ett gemensamt rederi - WALLENIUS SOL - med visionen att bygga en hållbar infrastruktur för industrin runt Bottniska viken och Östersjön. Det skapar förutsättningar för långsiktig trygghet, starkare konkurrenskraft, livskraftiga samhällen och hållbara transporter. Wallenius SOL har idag en flotta av fem RoRo-fartyg med linjeservice från sex hamnar i Bottniska viken till och från Europa/UK. Nya moderna fartyg byggs just nu och när de står klara 2022 blir de världens första mega-RoRo med isklass 1A Super och klimatsmart LNG-drift som i stort sett eliminerar partikelutsläpp och avsevärt minskar utsläpp av växthusgaser. Läs mer på wallenius-sol
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Personalchef

Inga fler liknande jobb tillgängliga