West Atlantic · Publicerad 20 sept

West Atlantic grundades för 25 år sedan och är idag ett av Europas största fraktflygbolag. Vi erbjuder våra kunder effektiva, säkra och miljövänliga transporter, 25 000 gånger om året till 45 destinationer runtom Europa.


Vad söker vi


Till huvudkontoret i Göteborg söker vi nu en operativ HR Manager. I rollen hos oss blir du en viktig nyckelperson som tillsammans med vårt HR team på koncernnivå kommer ansvara för två svenska sajter och fyra filialer i Europa. Vår bransch kräver effektiva och kostnadskloka lösningar, du blir därför viktig för vårt fortsatta byggande för en långsiktig och hållbar organisation. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till HR Director i England.

Dina ansvarsområden är bland annat:
  • Att stötta verksamhetschefer i sitt dagliga arbete
  • Rekrytering
  • Arbetsrätt och kollektivavtalsfrågor, facklig samverkan
  • Ledningsgruppsarbete på koncernnivå
  • Att utveckla policys och rutiner ex. personalhandbok och medarbetar- samt chefsportal
  • Lönesystem - övergripande ansvar och kontakt med byråer i olika länder
  • Rehabilitering och sjukfrånvaro
  • Att leda utvecklings- och förändringsarbete inom personalområdet
Vem är du

Vi söker dig som brinner för personal- och organisationsfrågor och alltid ger ditt yttersta för att få personalen att trivas och utvecklas tillsammans med organisationen. Vi ser att du har arbetat i en operativ och internationell HR roll tidigare med ovan nämnda arbetsuppgifter i 4-5 år. Vi ser också att du har varit i ledande befattning tidigare och erhåller relevant utbildning inkluderat arbetsrätt. Då du verkar inom internationella miljöer behöver du vara flytande i engelska.

Vi vill gärna arbeta med en trygg och positiv lagspelare med integritet och som har sinne för struktur och flexibilitet. Känner du igen dig? Då finns goda förutsättningar för att vi ska trivas tillsammans.


Varför vill du arbeta hos oss


Än idag präglas vår kultur av det entreprenöriella och familjära, vi har en platt organisation där alla får komma till tals och dela med sig. Det är viktigt för oss att du delar vår passion för att erbjuda fortsatt god kvalitet, service och flexibilitet till våra kunder, eftersom det är grundläggande för vad vi gör. Om du delar dessa kan vi erbjuda delaktighet i vårt spännande arbete att bygga framtidens säkraste och mest trygga fraktflygbolag på en internationell arena.

Intresserad?

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Wise Professionals. Är dina frågor inte besvarade i texten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Alexandra Emilsson på telefon 0739-613063. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2016-10-09. Varmt välkommen!


Om företaget


West Atlantic är ett flygfraktbolag med huvudkontor I Göteborg och som grundades i Sverige för 25 år sedan. Med en omsättning på 1300 MSEK och med ca 500 medarbetare över hela Europa är bolaget specialiserade på skräddarsydda flygfraktlösningar till postindustrin samt till expressfraktbolagen i Europa. För mer information, besök oss gärna på www.westatlantic.eu
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
9 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration
Rekryteringen hanteras av
Wise Professionals AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga