Wikowia AB · Publicerad 10 sept

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av några av Sveriges starkaste varumärken och månar om att vara en relevant arbetsgivare för dig som söker nya utmaningar inom ekonomiområdet. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Just nu söker vi för kunds räkning en redovisningsekonom. Detta är ett konsultuppdrag på 60% med start i november och beräknas pågå fram till april 2017.

Ditt uppdrag

Tjänsten är placerad i trivsamma lokaler mitt i centrala Göteborg. I tjänsten kommer du främst att sköta den löpande bokföring för 10-12 bolag inom fastighetsförvaltning och värdepappershandel. Du kommer även att göra skattedeklarationer för 7 bolag varav 2 är arbetsgivare och bokslutsarbete fram till årsredovisning och deklaration. I arbetsuppgifterna ingår även att göra avstämningar och periodiseringar. Eftersom det är ett litet kontor så hjälper man även till med att svara i telefon, ta hand om post samt andra övriga kontorsgöromål.

Din bakgrund

För att snabbt ta dig an och axla denna roll bör du ha erfarenhet som redovisningsekonom från en ekonomiavdelning och vara utbildad gymnasieekonom. Du har en övergripande förståelse för redovisning och har du erfarenhet av att arbeta med fastighetsförvaltning så är det ett stort plus. Som person tycker om ordning och reda. Ditt arbetssätt är noggrant och strukturerat. Som person tar du också stort ansvar för ditt arbete och har förmågan att planera din vardag.

Konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Mer om tjänsten
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Anette Hartlin 0735-216504.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga