Willhem AB · Publicerad 6 okt

Vi letar dig med stort intresse för teknik och fastigheter. Vi letar dig som är kung i undercentralen och som trivs att vara en kunskapsresurs för andra. Vill du arbeta i ett vanligt företag med ovanliga idéer? Då tror vi att du har hittat rätt.

Willhem växer kraftigt och förvärvade nyligen drygt 4000 lägenheter i västra Sverige. Totalt äger och förvaltar man 23 500 bostäder på 12 orter i Sverige. From 1 oktober 2016 skapas en organisation med tre jämnstora regioner, syd, öst och väst om vardera ca 8000 lägenheter och drygt 600 miljoner i omsättning. Samordningen mellan regionerna leds av en fastighetsdirektör och varje region leds av en regionchef. Som stöd till den dagliga förvaltningen finns en utvecklings- och stödavdelning som i dagsläget består av ca 10 medarbetare vilka arbetar med verksamhetsutveckling, kundservice, inköp, fastighetsutveckling och energi- och driftsfrågor.

Som driftingenjör på Willhem är ditt ansvar att arbeta aktivt och förebyggande med drift och media samt stödja organisationen för att på bästa sätt nå uppsatta mål. Du har ett nära samarbete med energistrateger och med orternas drifttekniker och du fungerar som bollplank och bolagets expert inom området. Du rapporterar till chefen för Utvecklingsavdelningen och din placering är på huvudkontoret i centrala Göteborg. Planerade resor i tjänsten förekommer.

Rollen innebär i huvudsak:
  • Aktiv driftsoptimering och övervakning
  • Dagliga aktiviteter inom planering, styrning och uppföljning av el, värme och vatten
  • Analys av statistik gällande el, värme och vatten
  • Utbilda och stödja orterna inom mediafrågor och vara bollplank till fastighetstekniker
  • Analyser till energistrateger
  • Delta i kravställande av tekniska system i nybyggnads-, ombyggnads- och installationsprojekt
Bakgrund
Du har en teknisk eftergymnasial utbildning och en flerårig erfarenhet av driftoptimering. Rollen kräver lyhördhet och god samarbetsförmåga vilket är en förutsättning för att lyckas. Samtidigt som du har ett konsultativt arbetssätt är du handlingsinriktad och metodisk. Du besitter mycket goda IT-kunskaper inom relevanta områden/system, samt en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Willhem är ett företag i stark utveckling och det ställer krav på flexibilitet och engagemang. För att trivas på Willhem behöver du tycka om stort eget ansvar, korta beslutsvägar och en driven miljö.

Ansökan
Välkommen med CV och personligt brev via www.jerrie.se. För frågor, kontakta rekryteringskonsult Helena Bruman på 0735-40 52 62.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige är vår vision att skapa hyresbostäder där människor trivs och kan känna sig stolta över sitt boende. Vi är ett ungt företag med långsiktiga ambitioner för såväl kunder och fastigheter som för våra medarbetare. Nya idéer inom service, fastighetsutveckling, hållbarhet och digitalisering ska göra oss till Sveriges mest nyskapande bostadsbolag. Huvudkontoret ligger i Göteborg och drygt 160 personer arbetar hos Willhem. Ägare är Första AP-fonden.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga