Wise Professionals AB · Publicerad 11 sept

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans och är ett nischat affärsområde inom Wise Professionals. Vi arbetar med rekrytering direkt till våra kunder samt erbjuder en spännande roll som konsult via oss.

Till vår konsultverksamhet letar vi efter dig som vill arbeta som Business Controller eller Financial Controller. Vi på Wise Professionals arbetar med några av Sveriges starkaste varumärken och erbjuder spännande utvecklingsmöjligheter för dig som konsult. Just nu ser vi ett extra stort intresse hos våra kunder för dig som har från två års erfarenhet och uppåt av att arbeta som antingen Business Controller eller Financial Controller. Därför vill vi gärna ha en kontakt med dig som är intresserad av området.

Just nu ser vi ett stort behov hos våra kunder av denna kompetens till både befintliga och kommande tjänster. Vi vill därför både ha kontakt med dig som kan starta omgående men också med dig som vill knyta kontakter för framtida tjänster. Vi söker brett erfarenhetsmässigt och letar såväl efter analytiska och affärsinriktade personer. Om du vill arbeta med några av nedanstående arbetsuppgifter hoppas vi därför du ser en ansökan som ett första steg och en möjlighet för oss att hitta rätt uppdrag för just dig. Har du erfarenhet av att arbeta med alla exemplifierade arbetsuppgifter vågar vi lova dig ett telefonsamtal. Specificera gärna i din ansökan vad du vill arbeta med eller rikta in dig mot.
  • Analys av nyckeltal
  • Prognoser, prognosarbete
  • Stöd för ledningsgrupp
  • Analysera och följa upp resultat, bevaka lönsamhet
  • Kostnadsuppföljning
  • Budgetering, budgetuppföljning
  • Periodiska rapporter
  • Likviditetsplanering
Din bakgrund
Generellt för att du ska vara en aktuell kandidat för våra kunder så behöver du som söker ha en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och tidigare erfarenhet av controlling. Vi ser positivt på om du tidigare har jobbat med redovisning och bokslut. Du har generellt goda systemkunskaper och har tidigare erfarenhet av ett eller flera ekonomisystem. Du är van att arbeta dagligen i Excel och Officepaketet, vilket du behärskar väl. Vidare har du goda kunskaper i engelska.

Som person är du professionell och redo att bidra med din kompetens och erfarenhet för att hjälpa våra kunder, samtidigt som du vågar utmana dig själv för att utvecklas. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya organisatoriska strukturer, roller och arbetsuppgifter och du drivs av att arbeta självständigt. Du arbetar proaktivt och lösningsfokuserat och planerar och organiserar ditt arbete väl. Som person är du positiv, tillmötesgående och har ett prestigelöst sätt.

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta Lisa Kayser (lisa.kayser@wise.se - 0760001860) eller Alexandra Cederqvist (alexandra.cederqvist@wise.se, tel. 073-5216560) om du har några frågor.

Vi går igenom ansökningarna löpande och kommer hålla dig uppdaterad och återkoppla till dig när vi granskat din ansökan. Återigen vill vi bara poängtera att den här annonsen inte är riktad till någon specifik tjänst.

Ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 sept
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller , Konsult