Wise Professionals AB · Publicerad 16 sept

Wise Professionals konsultverksamhet fortsätter att växa inom området lön och vi söker därför duktiga löneadministratörer till vårt konsultteam i Göteborg. Uppdragen är på både hel- och deltid och har varierande längd. Att arbeta som konsult är ett givande och utvecklade arbete, där du har möjlighet att bredda ditt CV eftersom du får kontakt med nya uppdragsgivare. Det är viktigt för oss att du som konsult på Wise Professionals ska känna dig trygg i din anställning och vi förväntar oss att du har höga krav på oss som arbetsgivare.

Eftersom det finns massor av möjligheter för dig som löneadministratör tycker jag att det känns extra roligt att du är intresserad av att arbeta som konsult hos oss. Mitt namn är Stina Scheller och jag arbetar som Kandidatansvarig i Göteborg. Det innebär att jag arbetar med att hitta rätt match mellan dig som konsult och våra uppdrag. Därför vill jag nu träffa dig för att se vart din kompetens och person skulle passa in.

Ditt uppdrag

Wise Professionals erbjuder många spännande uppdrag inom löneområdet hos ett flertal olika kunder inom olika branschen. Just nu ser vi ett ökat behov av erfarna löneadministratör där den huvudsakliga arbetsuppgiften kommer att vara att ansvara för hela löneprocessen. Det innebär att du kommer att hantera hela lönekedjan från början till slut samt att ge support i lönerelaterade frågor. Ifall du har erfarenhet av att administrera lön på både tjänstemanna- och kollektivsidan ser vi det som positivt.

För att du ska lyckas och trivas i konsultrollen behöver du vara flexibel och ha en stark initiativförmåga. Du förväntas att snabbt komma in i en organisation och dess kultur samt sätta dig in i flera system på kort tid. Så desto fler lönesystem du arbetat i innan, desto högre är chanserna att vi snabbt hittar ett jobb till dig. Därtill förväntas du att leverera och bidra med kompetens, effektivitet och erfarenhet.


Dig och din bakgrund


Som person känner du igen dig i en beskrivning som en noggrann och strukturerad kollega samt att du är duktig på att hantera relationer på olika nivåer i organisationen. De flesta av våra uppdrag kräver att du har några års erfarenhet av löneadministration och hela löneprocessen. Jag tror även att du vågar ta ansvar och att du ofta beskrivs som prestigelös.

För att trivas i rollen som konsult behöver du gilla att utvecklas men även vara relationsskapande och positiv. Men visst låter det spännande att vara konsult?

När du blir en av oss

Som jag nämnde tidigare är det viktigt för oss att du känner dig trygg i din anställning. Därför erbjuds du som konsult på Wise Professionals alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.


Mer om tjänsten

Om du fortfarande läser tror jag att du har ett intresse för Wise Professionals och att arbeta som konsult hos oss. Därför hoppas jag att du kommer att skicka in din ansökan via denna annons!

Har du några frågor om konsultrollen eller har du andra funderingar kring hur vi arbetar? Kontakta gärna mig på Stina.Scheller@wise.se eller 076 - 000 18 52.

Ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga