Wise Professionals AB · Publicerad 20 sept

Wise Professionals konsultverksamhet fortsätter att växa och därför söker vi duktiga rekryteringskonsulter till vårt konsultteam i Göteborg. Uppdragen är på både hel- och deltid och har varierande längd. Att arbeta som konsult är ett givande och utvecklade arbete, där du har möjlighet att bredda ditt CV eftersom du får möjligheten att arbeta med olika uppdragsgivare. Det är viktigt för oss att du som konsult på Wise Professionals ska känna dig trygg i din anställning och vi förväntar oss att du har höga krav på oss som arbetsgivare.

För dig som rekryteringskonsult finns det massor av möjligheter hos spännande företag, så jag är väldigt glad att du funderar på att arbeta som konsult hos oss. För på Wise Professionals är det väldigt viktigt att just din kompetens och person passar för våra kunder och deras behov. Mitt namn är Stina Scheller, Kandidatansvarig Göteborg, och jag önskar att lära känna dig för att se om vi kan hjälpa dig till nästa utmaning i din karriär!

Ditt uppdrag

Wise Professionals arbetar på uppdrag av några av Sveriges starkaste och mest etablerade varumärken, men även på startupbolag. Eftersom detta är en öppen annons kommer arbetsuppgifterna som konsult hos oss ute på uppdrag att variera. Beroende på din kunskap, ditt intresse och kundens behov kan de innefatta att arbeta med rekryteringsprocessen från ax till limpa, likväl som med search och urval.

Det som är spännande med att arbeta som konsult är att du får en unik möjlighet att bredda din kompetens. Det innebär också att du som rekryteringskonsult behöver vara relationsskapande då du ute på uppdrag förväntas bidra med kompetens, effektivitet och erfarenhet till organisationen.

Dig och din bakgrund

För att rollen som rekryteringskonsult ska passa dig söker vi nu efter dig som har en högskoleutbildning i personal- och arbetslivsprogrammet eller motsvarande. Om du har några års erfarenhet är det ett plus i kanten men jag träffar även gärna dig som är ny på arbetsmarknaden. Något som är önskvärt är att du har erfarenhet av testverktyg samt ett eller flera rekryteringssystem.

Som person behöver du ha lätt för att komma in i en organisation och dess kultur. Jag tror också att du har en vilja att ta egna initiativ och rollen ställer höga krav på din flexibilitet. När du blir konsult via oss kommer vi tillsammans att utveckla dig och din karriär. Visst låter konsultrollen spännande?

När du blir en av oss

Som tidigare nämnt är det viktigt för oss att du känner dig trygg i din anställning. Därför erbjuds du som konsult på Wise Professionals alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Om du känner igen dig i beskrivningen hoppas jag att du skickar in din ansökan via denna annons.

Har du några frågor om konsultrollen eller har du andra funderingar kring hur vi arbetar? Kontakta gärna mig på Stina.Scheller@wise.se eller 076 - 000 18 52.

Ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga