Women Ahead AB · Publicerad 5 sept

Om Eltel

Welcome to a world of doers
Vi på Eltel är stolta över att kalla oss själva "doers". Vi kombinerar kunskap och kompetens med en väldigt praktisk inställning till arbete. Vi leder utvecklingen inom infranetindustrin och söker begåvade människor till vårt växande team av Eltel-proffs. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för "doers" som du.

Våra medarbetares omfattande erfarenhet och gedigna kunskaper är Eltels största tillgång – och en garanti för din professionella utveckling inom företaget. För att stödja din utveckling, erbjuder vi ett brett utbud av utbildning, allt från allmän yrkesutbildning till ledarskapsprogram. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i din roll med frihet och mandat att ta egna beslut. Det finns inga förutbestämda karriärvägar inom Eltel, så dina möjligheter att utvecklas är obegränsade. Om du har entreprenörsanda, så kan vi hjälpa dig att utarbeta en plan för att kunna utveckla de färdigheter du behöver ha för att lyckas i ditt arbete. Vi designar, bygger och underhåller nästa generation av hållbar infrastruktur i hela Europa inom el, tele och transport.

Det sker nu en spännande utveckling inom infranetbranschen. Denna utveckling drivs av ökade krav på, och behov av, kostnadseffektivitet och flexibla, tekniskt avancerade lösningar. Som föregångare i branschen, är Eltel väl positionerat för att dra nytta av den här utvecklingen. Det är också därför vi skulle vilja att du är med på resan. Låt oss bygga framtiden tillsammans!

Chef till Network Management Center
För dig som söker en utmanande och ansvarsfull roll i ett framgångsrikt företag med stora utvecklingsmöjligheter söker vi nu en Teamchef till Network Management Center (NMC) på Eltel. Vi söker dig som vill ta ansvar för vår nationella driftcentral NMC, placerad i Göteborg. Teamet består av ca 25 medarbetare och erbjuder bland annat övervakningstjänster dygnet runt, network management-tjänster samt kvalificerade konsulttjänster. Typiska kunder är nätägare med olika behov av central övervakning och teknisk kompetens att bygga och utveckla sina nät.

Vårt affärsområde Communication Service Assurance erbjuder anslutningstjänster, dygnet-runt-service samt övervakning av befintliga fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranättjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.

Dina arbetsuppgifter
Som Teamchef ansvarar du för att planera, organisera och leda det dagliga arbetet. Du ansvarar för teamets ekonomiska resultat, produktion, personal, arbetsmiljö, kvalité- och miljöfrågor. Du samverkar med övriga ledare inom Service samt med våra säljare på Eltel. För att lyckas i rollen är du trygg i din ledarroll, skapar tydliga mål för verksamheten och skapar resultat genom att leda, följa upp och motivera dina medarbetare. Vi är inne i ett tillväxtskede och du kommer även att lägga stort fokus i att möta befintliga och nya kunder.

Du ingår i ledningsgruppen för Communication Service och rapporterar till chefen för Communication Service.

Din profil
För att vara framgångsrik i rollen ska du ha minst 3-årigt gymnasium med teknisk/ekonomisk inriktning. Högskole- eller akademisk utbildning är meriterande. Vi ser gärna att du har 3-4 års erfarenhet från branschen och som ledare.

Flytande svenska och engelska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav. Tjänsten är säkerhetsklassad.

Förutom formella krav så värdesätter vi rätt personlighet högt på denna tjänst. Du är lyhörd, trygg i dig själv och trivs i utmanande situationer där problemlösning är en naturlig del av jobbet. Därför är du handlingskraftig, flexibel och har en öppen syn på förändring. Din förmåga att ena och skapa samarbete även utanför den egna verksamheten är ett vinnande koncept. Hos Eltel är din förmåga att möta olika typer av människor i varierade roller en nyckel till framgång.

Meriterande är om du har erfarenhet från arbete på en driftcentral eller motsvarande.

Övrigt
Eltel erbjuder en dynamisk och stimulerande arbetsplats där det för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter.

Vi har självklart kollektivavtal som ger trygghet till dig som anställd, med förmåner som föräldralön, tjänstepension och tid till familjen i form av arbetstidsförkortning.

Tillträde: Enligt ö.k.
Lön: Fast månadslön + provision
Arbetstid: Heltid
Ort: Göteborg

Eltel är kollektivanslutna till Almega IT & Telecom företagen.

Vill du bli en del av Eltel? Vi önskar ha din ansökan senast 2018-09-30. Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Rekryteringen sköts av Women Ahead – en rekryteringsbyrå med fokus på kvinnor inom IT-, teknik- och telekom. För frågor om tjänsten, kontakta petra@womenahead.se eller 0767-236208.

För fackliga frågor kan du kontakta: SEKO Jonny Andersson tel 070-837 80 36, Unionen Mats Johansson tel 070-536 72 04, SACO Magnus Borgsten 070-520 52 51.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Women Ahead ska vara det självklara valet vid rekrytering när företag önskar en modern könsfördelning och mångfald, oavsett position, som på sikt leder till ökad jämställdhet och ett modernare företag inom svenskt näringsliv.
+ Läs mer om företaget