Zacco · Publicerad 29 nov 2021

OM TJÄNSTEN:
Zacco Digital Trust fokuserar på att lösa morgondagens cybersäkerhetsutmaningar och består av ett team av mycket erfarna cybersäkerhetsspecialister, mjukvaruutvecklare och researchers. Idag arbetar cirka 120 experter inom Cyber Security, Digital Threat Intelligence, Secure Development och TechLaw. Zacco Digital Trusts ambition är att bli den bästa europeiska cybersäkerhetspartnern för både kunder och anställda.

Nu söker vi efter en backendutvecklare med intresse för cybersäkerhet för att ingå i Zaccos Secure Development-team, ett team som arbetar som konsulter mot spännande och innovativa kunder, allt från startups till internationella storföretag. I rollen kommer du att gå in i både längre utvecklingsuppdrag med fokus på cyber security samt kortare, mer nischade uppdrag som till exempel penetrationstester, forensik eller kodgranskningar.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en relevant eftergymnasial utbildning inom IT, gärna med inslag av cybersäkerhet
  • Antingen är junior i din karriär och har större programmeringsprojekt att visa upp eller så har du något års relevant erfarenhet och vill ta nästa steg i karriären
  • Kompetens inom objektorienterade programmeringsspråk som C# eller Java
  • Talar och skriver flytande svenska och engelska
  • Om du har kunskaper inom Azure eller AWS är det meriterande!
I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och vi tror är du en social lagspelare som gillar att ta ansvar för ditt arbete. Vi tror även att du responsiv, strukturerad och en god problemlösare.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Zacco och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos Zacco.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
  • Placering: Göteborg
  • Kontaktuppgifter: Pontus Somi, pontus@friday.se
  • Lön: Marknadsmässig månadslön + Prestationsbaserad lön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals-och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - every day”, hur låter det?
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
19 jan 2022
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Back-end utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga