bioMeriéux ab · Publicerad 13 dec

Tänk att få utnyttja dina kunskaper inom mikrobiologi, dela med dig av dem till andra och samtidigt få resa i hela norden. Som applikationsspecialist hos bioMérieux kommer du att arbeta med användarutbildning av instrument och reagenser, av världsledande produkter inom bioMérieux
Industry-produkter. Visst låter det
lockande att arbeta i ett företag med innovativa- och kvalitativa produkter som bidrar till förbättrad hälsa i hela världen?

Din vardag

I din roll som applikationsspecialist kommer du att ha eget ansvar för planering och genomförande av utbildningar på kundernas laboratorier inom livsmedel och läkemedel men också hos veterinärer. Utbildningarna sker på plats hos kunderna runt om i Sverige och övriga Norden. Du kommer att ansvara för att kunderna har all relevant information och att produkterna är registrerade på ett korrekt sätt, enligt de regler och processer som gäller enligt företagets certifiering ISO 9001. Du kommer även att jobba med uppföljning och produktsupport gällande frågeställningar och förbättringsåtgärder.I den här rollen kommer du, utöver att ha mycket kundkontakter, även ha tät dialog och nära samarbete med dina kollegor som är produktchefer, säljare och serviceingenjörer. Du kommer att vara baserad antingen på det svenska bioMérieux-kontoret i Göteborg eller på ett hemmakontor i västra eller södra Sverige.

Din profil

För att lyckas i rollen behöver du ha djupa mikrobiologiska kunskaper, vi vill därför att du har en BSc inom Mikrobiologi eller motsvarande relevant utbildning. Den tekniska nivån är nödvändig för att du ska kunna ta till dig den gedigna utbildning som bioMérieux erbjuder och för att du ska kunna ge rätt stöd och support till företagets kunder. Om du har några års erfarenhet av arbete på mikrobiologiskt laboratorium är det meriterande, men du som nyutexaminerad är lika välkommen.

Vi ser gärna att du är tekniskt intresserad och har kunskaper inom IT, då instrumenten som du utbildar på behöver kopplas upp i kundens nätverk och integreras med andra system.

Vi söker dig som är engagerad, självgående, resultat- och lösningsorienterad med stort kundfokus och servicetänk. Som person har du lätt för att kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska, samt är pedagogisk, har tålamod och gillar att lära ut. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper. För den här tjänsten krävs B- körkort.

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar bioMérieux med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Mikaela Jahreskog +46 702 487241 mikaela.jahreskog@sigma.se eller rekryteringskonsult Susanne Hjälmered, +46 703 897007, susanne.hjalmered@sigma.se Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb.
Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
bioMérieux-gruppen är världsledande inom in vitro-diagnostik för kliniska och industriella tillämpningar. Företaget finns i mer än 150 länder via 41 dotterbolag. Genom egna dotterbolag och ett stort nätverk av distributörer erbjuder bioMérieux diagnostiska lösningar som förbättrar patientens hälsa och säkerställer konsumentsäkerheten. Företagets huvudkontor ligger i Marcy l'Étoile, Lyon i Frankrike. På kontoret i Sisjön, strax söder om Göteborg sitter det ca 20 härliga och kompetenta kollegor i trevliga lokaler. bioMérieux erbjuder ett intressant jobb, i ett globalt företag med innovativ, ny teknik i fokus. Dessutom har de bra förmåner inklusive pension, bonussystem, företagsbil, mobiltelefon, laptop och bredband. Läs mer på www.biomerieux-nordic.com/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga