doWhile · Publicerad 12 aug 2019

söker Ekonomiansvarig

Vi på doWhile söker en ekonomiansvarig som vill vara med på vår spännande tillväxtresa och se till att vår ekonomi och våra rutiner utvecklas och fungerar. Som ekonomiansvarig kommer du ha det operativa och övergripande ansvaret för redovisningen och ekonomistyrningen med löpande uppföljning och rapportering. Du ansvarar också för ekonomin vid våra dotterbolag. Dina arbetsuppgifter är varierande, med såväl övergripande strategiska frågeställningar som "hands-on" uppgifter. Vi är i en tillväxtfas, med ett internationellt perspektiv, så räkna med att ibland stötta och hjälpa till med uppgifter som ligger lite utanför ditt primära ansvarsområde. Du rapporterar till styrelsen i doWhile.

Vi söker dig som idag har en liknande roll eller arbetar som redovisningsekonom och vill ha nya utmaningar. Känn efter om du lockas och vill bli en del av: "What happens when people with great drive and a strong desire for freedom and fun come together"!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Uppföljning och analys av verksamhetens tjänster, rörelsekapital och kassaflöde
 • Upprättande av månads- och årsbokslut
 • Rapportering till styrelsen
 • Budget- och prognosarbete
 • Likviditetsplanering- och uppföljning
 • Moms- och skattedeklarationer
 • Externa kontakter med bolagets revisor och bank
 • Löpande bokföring
 • Aktivt föreslå och genomföra förändringar tillsammans med styrelsen
 • Löneansvarig
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som är kunnig inom redovisning och har en ekonomisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har flera års erfarenhet från kvalificerad redovisning. Erfarenhet från tillväxtbolag och/eller entreprenörsbolag med internationell inriktning är meriterade. Vi är ett multikulturellt bolag med ett internationellt perspektiv och vill därför att du, utöver svenska, behärskar engelska mycket väl i tal och skrift.

Personliga egenskaper

För att trivas och lyckas hos oss på doWhile tror vi att du prestigelös, pålitlig och har ett positivt förhållningssätt. Du har ett strukturerat arbetssätt och en förmåga att se helheten, samt blicka framåt för att kunna utveckla strukturer och processer som möter framtida behov. Du trivs i en företagskultur präglad av entreprenörsanda med stort engagemang och uppskattar en roll där du pendlar mellan högt och lågt och är central i företagets fortsatta framgång.

Som ekonomiansvarig på doWhile erbjuds du:
 • En nyckelroll på ett entreprenörsbolag i en tillväxtfas
 • Trevliga och kompetenta kollegor i en prestigelös miljö
 • En dynamisk och modern arbetsplats på Lindholmen
Placeringsort: Lindholmen, Göteborg

Om doWhile:

Företaget bildades i början av 2017 av en grupp ambitiösa mjukvaruingenjörer med olika bakgrunder och erfarenheter, allt från mjukvaru- till affärsutveckling. Sedan dess har vi omsorgsfullt utvecklat bolaget genom att locka till oss kollegor som vill växa, få saker gjort och ha kul på resan. Välkommen till vår hemsida: https://dowhile.se/

I denna rekryteringsprocess samarbetar doWhile med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Heidi Höyem, på 070-513 16 22. Intervjuer och urval kommer att ske från 26 augusti. Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 25 augusti 2019. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Välkommen med din ansökan!

Sökord: Ekonomichef, Ekonomiansvarig, Financial manager, CFO, Finance manager, Head of Finance, Accounting manager, Chief accountant, Finance Director, Accountant, Auditor, Senior accountant, Financial accountant, Accounting specialist, Group accountant, Financial controller, redovisningsspecialist, redovisningskonsult, senior redovisningsekonom, bolagsekonom, redovisningschef, redovisningsansvarig
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
löpande
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomichef

Inga fler liknande jobb tillgängliga