ifm electronic ab · Publicerad 21 sept

Som ordermottagare vid ifm är du del av en grupp på fyra glada medarbetare som har hand om orderhantering gentemot företagets kunder och säljare. Du blir del av ett spännande och framgångsrikt företag som producerar och marknadsför produkter och systemlösningar i mer än 80 länder världen över! Välkommen att ansöka snarast då intervjuer och urval kommer ske löpande innan ansökningstidens utgång!

Arbetsuppgifter

I ditt dagliga arbete hanterar du kundupplägg, orderregistrering genom inkommande ordrar via telefon och via den gemensamma orderboxen, leveransbevakning, reklamationshantering, genomför kreditbedömningar, bokar transportupplägg. Du kommer ha nära kontakt med både kunder, säljare och ekonomiavdelningen.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet från ordermottagning/kundsupport, har god PC vana och ett tekniskt intresse. Tjänsten kräver att du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Vi ser att du har arbetat minst ett par år inom kundtjänstrelaterade uppgifter, och är van vid att ha telefonen som arbetsredskap. Erfarenhet från affärssystemet Baan och SAP är meriterande. Som person är du prestigelös, initiativtagande och lösningsorienterad med en förmåga att arbeta självständigt, samtidigt som du är samarbetsvillig och ser teamarbete som en tillgång. Du är service minded och kan hantera flera uppgifter samtidigt, även i perioder med hög arbetsbelastning.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
ifm electronic är ett av de ledande företagen i världen inom industriell automatisering. ifm's produkter finns inom all industri. I Sverige är företaget organiserat med ledning i Göteborg samt regionkontor i Göteborg, Stockholm och Malmö. ifm-koncernen med huvudsäte i Tyskland finns representerade i mer än 80 länder, har över 5500 anställda och omsätter över 620 miljoner euro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 sept
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga