Paroc AB · Publicerad 7 mars

Arbetsbeskrivning
Som elektriker arbetar du brett på en fabrik med stor variation inom el-området. Du bedriver underhållsarbete bestående av både avhjälpande och förebyggande insatser. Det finns goda möjligheter till en omväxlande vardag med varierande el- och programmeringsarbete på produktionsanläggningen under eget ansvar. Du deltar i investeringsprojekt, arbetet med ständiga förbättringar i vår process och med 5S.

Meriterande för tjänsten:
  • Yrkesteknisk utbildning eller motsvarande på minst gymnasienivå
  • Erfarenhet av arbete som industrielektriker eller motsvarande
  • Kunskap inom elsäkerhet
  • En god datorvana
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Personlig profil
Som person är du ansvarsfull och självgående, och trivs med flexibla och varierande arbetsuppgifter. Vi önskar se att du tar egna initiativ och har en positiv attityd gentemot såväl organisationen som dina kollegor. Vi uppmuntrar lösningsorientering och du ges möjlighet till att själv initiera och driva igenom förbättringsförslag. Även om du som person är självständig trivs du med andra människor och har lätt för att samarbeta i grupp.

APPLICATION PERIOD AND CONTACT INFORMATION
Är du intresserad och har frågor kan du ringa HR-chef Niclas Renström på 0510-89981 eller maila niclas.renstrom@paroc.com
Personligt brev samt CV läggs in via länken nedan senast 2018-03-16.
Vi förbehåller oss möjligheten till löpande rekrytering, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.

ORGANIZATION DESCRIPTION
Paroc är en av Europas ledande tillverkare av energieffektiva isoleringslösningar för nya och renoverade byggnader, marin och offshore, akustik och andra industriapplikationer. Under vår 80-åriga historia har vi byggt upp ett rykte för produkter med hög prestanda, teknisk expertis och hållbarhet hos småhusbyggare, arkitekter, entreprenörer, återförsäljare och industribyggare. Vår målsättning är att fortsätta vara en innovativ och pålitlig samarbetspartner för våra kunder i en hållbart byggd miljö.
Vi sysselsätter 1 835 personer vid våra produktionsanläggningar i Finland, Sverige, Litauen och Polen och Ryssland och vid våra säljkontor i 14 europeiska länder. 2016 uppgick Parocs nettoomsättning till 375 miljoner euro.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Paroc är den ledande tillverkaren av energieffektiva isoleringslösningar i Östersjöområdet. Hörnstenarna för vår verksamhet är kund- och marknadsorientering, kontinuerlig innovation, lönsam tillväxt och hållbar utveckling. Parocs produkter består av byggnadsisolering, teknisk isolering, fartygsisolering, isolering för sandwichelement och akustikprodukter. Produkterna tillverkas i Finland, Sverige, Litauen och Polen samt från år 2013 även i Ryssland. Paroc har försäljnings- och representationskontor i 14 länder i Europa. Paroc Group ägs av fonder som rådgivs av CVC Capital Partners Limited med Paroc anställda som minoritetsägare. År 2015 uppgick vår omsättning till 433 miljoner euro och antalet anställda var drygt 2 000
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 apr
Ort
Götene
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker