Försvarsmakten · Publicerad 11 nov 2020

Har du jobbat med kundmottagning eller reservdelar inom verkstadsområdet? Är du teknikintresserad och tycker om att jobba varierat? Är du självständig samtidigt som du har förmåga att samarbeta med andra? Då kan du vara den kundmottagare som vi söker till Tofta.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Markverkstad Syd är en enhet inom Försvarsmaktens tekniska skola, FMTS, som utför underhåll på Försvarsmaktens markmateriel, flygbasmateriel och levererar tekniskt systemstöd. Detta innebär underhåll i form av tillsyn, reparationer, tillverkning, demontering/skrotning, modifieringar, driftstöd, teknisk anpassning och materielundersökning. Markverkstadsenheten levererar tjänster enligt kundkrav.

Markverkstad Syd är en enhet inom FMTS med cirka 100 medarbetare, som bedriver verksamhet i Revingehed, Ronneby, Karlskrona och Tofta. Du kommer att tillhöra sektion Markverkstad Tofta på Gotland.

Arbetsuppgifter
Som kundmottagare arbetar du med beredning, planering och återrapportering av underhållsproduktion, även reservdelshantering, inköp och lagerhantering i verkstaden kommer att förekomma.

Arbetet innebär planering av objekten efter de prioriteringar och styrningar som finns samt utifrån MarkV verksamhetsledningssystem (VHL) i syfte att säkerställa och kvalitetssäkra arbetet ur ett kundperspektiv med hög servicegrad. Du kommer att ha löpande kontakter med kunder och ägare av materiel. Kundmottagaren medverkar till att Markverkstaden uppnår resultatkraven för verksamheten genom hög beläggning och hög effektivitet inom verkstaden. Du kommer även att hantera kundsynpunkter och upprättande av avvikelserapporter enligt behov.

Kvalifikationer
  • Två eller treårig gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig
  • Goda datorkunskaper
  • Körkort lägst klass B
Önskvärt
  • Erfarenhet av arbete som kundmottagare inom fordonsbranschen eller liknande erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdig
  • Erfarenhet och kunskap av verkstadsdrift och materielunderhåll i Försvarsmakten
  • Datorvana
  • Arbete med lager och reservdelar
Personliga egenskaper
Hos oss är det viktigt att du har en positiv attityd till arbetet och verksamheten. Vi söker dig som arbetar bra självständigt likväl som i grupp. Som person är du strukturerad och gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Vi söker dig som är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Vi lägger stor betydelse vid personliga egenskaper.
Vi arbetar för en jämnare könsfördelning och ser gärna kvinnliga sökanden.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning med placering på Tofta Visby Garnison. Vi är ännu en liten arbetsplats där alla hjälps åt.
Skiftgång kan eventuellt förekomma. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Som anställd i Försvarsmakten erbjuds du möjligheten till tre timmar fysisk träning i veckan på arbetstid, träningskläder, ersättning av kostnad för läkarbesök och läkemedel, upp till sju veckor semester per år och generösa arbetstidsavtal.

Detta är en civil befattning.
Tillträde snarast enl. ök.
Detta är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.
Befattning är placerad på Markverkstaden i Visby Garnison Tofta.

Vid frågor kring tjänsten ber vi dig kontakta sektionschef Ann-Louise Almgren eller avdelningschef Peter Goos, Försvarsmakten vx-telefon 08-788 75 00

Fackliga representanter: 035-266 20 00
SACO: Nermina Dzanic
OFR-S: Roland Kramer
SEKO: Gerard Woll
OFR-O: Anders Norén

Välkommen med din ansökan senast 2020-12-04. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Varmt välkommen med din ansökan!
Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Gotlands Regemente P 18 är Sveriges nyaste förband. Det upprättades 1 januari 2018 och regementet kommer under en uppbyggnadsperiod att växa med både personal och förmågor. 2020 tar förbandet över ansvaret för Stridsgrupp Gotland från P4. Huvuduppgiften är att samordna, utveckla och leda krigsförbanden på Gotland samt att utveckla totalförsvaret tillsammans med det civila samhället. Ytterst handlar det om att stärka försvaret av Gotland och Sverige.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler jobb från Försvarsmakten tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga

Inga fler jobb i Gotland tillgängliga