Försvarsmakten · Publicerad 11 sept

Vill du vara med och påverka Sveriges försvarsförmåga? I så fall har vi en plats för dig.

Arbetsuppgifter
Administrerar materielförsörjning mot försörjningsavdelningen samt produktions beställningar mot MV samt civila verkstäder i samverkan med P18 förband utifrån styrningar från högre chef.

Samverkar med P18 förbandsenheter och har uppföljning på materiel i bruk och stödjer med hantering av materialflöden för förrådsställd materiel.

Administration sker i FM stödsystem PRIO inom områdena logistik, materiel och förnödenhetsförsörjning med lagerhållning och inventering samt teknisk tjänst.

Kvalifikationer
Arbetet kräver bakgrund med administration för verkstadsproduktion samt för förrådshållning av materiel.
Svensk medborgare med godkänd registerkontroll.
B-körkort

Meriterande kvalifikationer
Erfarenhet avseende teknisk tjänst samt materielförsörjning inom FM.
Tidigare erfarenhet av att administrera i system PRIO i FM.
C-körkort

Personliga egenskaper
Arbetet kräver att du har hög integritet. Du är noggrann och prestigelös, vilket också innebär att du är en god lagspelare. Du har förmåga att uttrycka dina åsikter och är tydlig och kommunikativ. Flexibilitet och anpassningsförmåga är eftersträvansvärda egenskaper. Vid urval kommer stor vikt läggas vid personliga egenskaper, lämpligheter och uppnådda resultat inom tidigare verksamhetsområden.

I och med att organisationen är under utveckling så kan arbetsuppgifter förändras över tid.

Övrigt
Tillsvidare befattning
Befattningen är civil.
Tillträde snarast enl. ök.
Befattningen är placerad på P18 i Visby.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av
HR Chef Håkan Johansson 070-695 97 68. Vid frågor kring rekryteringsprocessen kontakta HR-specialist Ann-Sophie Brezén på telefonnummer 072-993 35 97.

Fackliga representanter
OFR/O Karl-Johan Boberg
OFR/S Freddy Tullgren, 08-402 40 02
SACO Catarina Malmrot
SEKO Thomas Klasson

Samtliga ATO utom OFR/S nås via växeln på 0505-45 10 00

Välkommen med din ansökan senast 2018-09-19. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Sökord: Teknisk tjänst, Administration, logistik
Gotlands Regemente P 18 är Sveriges nyaste förband. Det upprättades 1 januari 2018 och regementet kommer under en uppbyggnadsperiod att växa med både personal och förmågor. Huvuduppgiften är att forma en ledningsstruktur som kan samordna, utveckla och leda krigsförbanden på Gotland samt att utveckla totalförsvaret tillsammans med det civila samhället. Ytterst handlar det om att stärka försvaret av Gotland och Sverige genom att skapa en tröskel med starkt avhållande effekt.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga