Gotlandshem · Publicerad 11 okt

GotlandsHems tre värdeord – trygghet, värme och framåtanda – ska avspegla företaget både som arbetsgivare och som hyresvärd. Vi vill vara den bästa av värdar och letar efter dig som vill vara med på den spännande resan företaget har framför sig.

VI SÖKER Byggprojektledare!
GotlandsHem är i en spännande utvecklingsfas och kommer de närmaste åren hålla en hög nybyggnadstakt. Lägenheterna kommer att byggas över hela Gotland och vi kommer att genomföra renoveringar och även rusta upp befintliga fastigheter.

Vi har därför behov av att utöka vår organisation med ytterligare en byggprojektledare. Du kommer att arbeta med både nybyggnation och renoveringsarbete. I detta arbete kommer vi lägga stor vikt vid att renoveringarna genomförs på ett sådant sätt att våra hyresgäster får goda möjligheter att bo kvar. Detta kommer ställa krav på kreativa och innovativa lösningar tillsammans med hyresgäster och Hyresgästföreningen.

Som byggprojektledare hos oss får du en bred roll med varierande uppgifter och stort ansvar. Du får det samlade ansvaret för hela projekten men kommer inte utföra alla uppgifter själv. Du kommer därför samarbeta med många olika medarbetare inom bolaget men också med externa samarbetspartners.

Vi vänder oss till dig med byggnadsteknisk utbildning och några års erfarenhet av byggprojektledning. Du vill arbeta i ett bolag där det händer mycket och du lockas av en projektledarroll som erbjuder variation och bredd i uppgifterna.

För ytterligare information – välkommen att kontakta Oskar Servenius på Advice Executive Search, som vi samverkar med i denna rekrytering. Du når Oskar på telefon 070-355 03 73 eller mejl os@advice-es.com. Du ansöker via länk: https://www.advice-es.com/uppdrag/byggprojektledare/

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag.

AB GOTLANDSHEM – GOTLÄNNINGARNAS HYRESVÄRD

Vi är ett, av Region Gotland, helägt bostadsföretag som verkar över hela ön. Vi har byggt, förvaltat och hyrt ut lägenheter sedan 1957 och är stolta över vårt uppdrag. Arbetet med att bli en ännu bättre hyresvärd och utveckla såväl företag som personal är ständigt pågående. Det händer mycket på GotlandsHem just nu och under många år framöver. Vi rustar företaget såväl ekonomiskt som organisatoriskt för en kraftigt ökad nyproduktion och underhåll av vårt befintliga fastighetsbestånd.

GotlandsHem – Den bästa av värdar!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler jobb i Gotland tillgängliga