Verisure Sales Sverige AB · Publicerad 5 okt

Vi söker nu efter en engagerad och social person som är redo att axla rollen som säkerhetsexpert hos oss på Verisure. Som säkerhetsexpert arbetar du med både försäljning och installation av våra larmkoncept hos privatpersoner. Du får därmed förmånen att erbjuda kunden en personlig service från första mötet till att larmet är på plats.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Bokning av säljmöten genom egen uppsökande verksamhet samt kundtips. Utöver detta tilldelas även förbokade möten.
  • Larminstallationer.
  • Service av larmanläggningar vid behov.
Vem söker vi?

För att lyckas i rollen behöver du ha stor servicekänsla och en mycket god social förmåga. Vidare krävs att du är självständig, drivande, kundorienterad samt har en säljande personlighet. Du bör även ha ett tekniskt intresse samt en fallenhet för praktiskt arbete.

B-körkort och gymnasiekompetens är ett krav.

Som anställd erbjuds du:
  • En attraktiv lönemodell.
  • Verisure Sales Academy - ett gediget utbildningsprogram i flera steg.
  • Motiverande tävlingar och säljaktiviteter.
Övrig information
  • Som sökande behöver du ha ett prickfritt förflutet då utdrag ur polisens belastningsregister är rutin i vår rekrytering.
  • Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Låter detta intressant?

Vi vill ha din ansökan med personligt brev och CV senast 2016-10-30. För ytterligare information eller frågor är du varmt välkommen att kontakta Anna Åkerblad på telefonnummer 073-426 72 20 eller mail anna.akerblad@verisure.se.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Verisure erbjuder professionellt övervakade brand- och inbrottslarm och faktum är att vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och uppkopplade tjänster för det smarta hemmet. Verisure är en del av Securitas Direct Group. Med fler än 1,8 miljoner kunder och 6 500 anställda i 14 länder, är vi nummer ett i Europa.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga