TNG IT Digital · Publicerad 14 okt 2020

Ovakos IT-avdelning söker nu en IT-tekniker till Hällefors i Örebro för ett konsultuppdrag med start omgående. Läs mer nedan!

Nu söker vi dig som gillar att arbeta med människor och hjälpa dem i sitt vardagliga arbete, här har du chansen att arbeta i en rörlig miljö och leverera förstklassig support till vår kunds användare. Vi söker nu för Ovakos räkning en IT - tekniker som kan starta detta konsultuppdrag omgående hos deras IT - avdelning i Hällefors / Örebro . Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Ovako är det god kamratanda, fartfyllt och dem besitter stor organisatorisk drivkraft. Som konsult hos oss på TNG med placering hos Ovako i Örebros Hällefors erbjuds du:
  • Möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med engagerade och erfarna medarbetare
  • Stort eget ansvar och frihet i hur du löser dina arbetsuppgifter
  • Bygga på din erfarenhet- och kunskapsbank
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

På detta konsultuppdrag som IT-tekniker arbetar du främst mot Ovakos verksamhet i Hällefors, men även vid behov över ortsgränserna i en teknikgrupp som tillsammans säkerställer att Ovakos IT-plattform förvaltas och utvecklas. Du har daglig kontakt med kunder och förväntas arbeta operativt med Ovakos IT infrastrukturmiljö, med fokus på TFS (Technical Field Service). Microsoft, HP, HPE, Cisco, VMWARE och Broadcom (fd Symantec) som är de större tillverkarna av Ovakos IT infrastruktur.

Rollen innebär också

Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag via oss på TNG, men för rätt person finns chans till överrekrytering. Tänkt start är omgående med placering i Hällefors. Arbetstiderna är måndag till fredag 07.30-16.30. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en god kommunikativ förmåga och är utåtriktad då arbetsuppgifterna innebär många kontakter inom den globala IT-avdelningen, men också med leverantörer och användare. Eftersom de arbetar i team förväntas du dela med dig av dina erfarenheter och ta del av andras. Du är kreativ, strukturerad och handlingskraftig med god förmåga att slutföra arbetsuppgifter.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att lyckas i rollen ser vi att du även har:
  • Högskoleexamen eller arbetslivserfarenhet inom IT.
  • Erfarenhet av IT-teknikarbete.
  • Du behärskar svenska samt engelska i tal och skrift.
  • Innehar körkort klass B.
  • Erfarenhet av arbete med Ovakos standardleverantörers produkter är meriterande.
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG IT Digital: Specialister på fördomsfri IT-rekrytering TNG IT Digital är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som erbjuder fördomsfri IT-rekrytering och bemanning inom två områden: IT-support & drift och den digitala affären. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, och en transparent kandidatupplevelse utmanar vi våra kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG IT Digital, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Läs mer om TNG IT Digital: https://www.tng.se/rekrytering-tng-it-digital
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 nov 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Support

Inga fler liknande jobb tillgängliga