Green Cargo · Publicerad 28 aug

Business Controllers sökes till Green Cargo i affärsnära roller som innebär att vara en strategisk partner till verksamheten

Vi söker nu två erfarna och självgående Business Controllers; en med fokus på den norska verksamheten och en med fokus på verksamheten i Hallsberg.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får aktivt bidra till utvecklingen av business controller-funktionen i linje med koncernövergripande strategier och mål. Du får utveckla nya och befintliga ekonomiska styrmodeller och proaktivt utveckla verksamheten och controllerfunktionen genom att arbeta tvärfunktionellt med fokus på Green Cargos övergripande mål.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Utveckla, underhålla och implementera befintliga och nya styrmodeller och kalkyler med bäring på Green Cargos övergripande mål.
  • Utveckla och implementera löpande lönsamhetsuppföljning.
  • Proaktivt arbeta fram relevanta nyckeltal och uppföljningen av dessa mot uppsatta mål.
  • Planera, genomföra och utveckla budget- och prognosprocesser samt analysera och säkerställa att affärsplan och prognoser följs.
  • Proaktivt arbeta med förankring inför implementering av nya arbetssätt, identifiera utvecklingsområden och att driva ständiga förbättringar.
  • Planera och genomföra interna utbildningsinsatser.
  • Dokumentera och förankra definitioner och regelverk.
  • Aktivt medverka i finansiella projekt (inkl. processförbättringar och arbetsverktyg).
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Den ena rollen innebär resor till Oslo, initialt c:a tre dagar per vecka.

Den andra rollen innebär resor till Solna, initialt c:a tre dagar per vecka.

VEM ÄR DU?

Du är civilekonom med inriktning mot finansiering och ekonomisk analys, alternativt civilingenjör med inriktning mot matematik, programmering och statistik.

Du har flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och du är van vid att arbeta med komplexa modeller och strukturerad data samt att bygga databaser och analysverktyg. Du är också van vid projektledning samt erfarenhet av att självständigt driva omfattande projekt med dokumenterat goda resultat.

Du har avancerade kunskaper i Excel, mycket goda kunskaper i kalkylering samt Power Point.

För att lyckas i rollen har du god kommunikativ förmåga i svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Du trivs med att arbeta affärsnära, har hög analytisk förmåga och en vilja att utmana och kunna se nya perspektiv.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 sept
Ort
Hallsberg
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga