Green Cargo · Publicerad 29 maj 2020

Underhållsplanerare lok till Green Cargo i Hallsberg

Som underhållsplanerare ansvarar du för planering av förebyggande- och avhjälpande underhåll på Green Cargos lokflotta och att dessa följer lagd plan till rätt verkstad utifrån sina underhållsintervaller. Tjänsten är placerad på fordonsenheten med placering i Hallsberg. Med hållbarhet och miljö i fokus är Green Cargo ett företag helt rätt i tiden och du kommer till ett team bestående av kompetenta och engagerade kollegor där du får en roll med stort eget ansvar.

Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Green Cargo har sina rötter i den svenska tågtrafikens ursprung och är Sveriges mest erfarna aktör inom järnvägslogistik och en viktig del av det skandinaviska näringslivet. Nu har du chansen att vara med och påverka deras fortsatta utvecklingsresa.

Hos Green Cargo är trivseln hög och möjligheten till karriärutveckling likaså vilket gör att de flesta väljer att stanna länge. I rollen som underhållsplanerare kommer att få en gedigen introduktion med en engagerad mentor. Tillsammans med din kompetens arbetar ni för att ständigt öka tillgängligheten och kvalitetsnivån på företagets fordon.

Green Cargo står för hållbar logistik och ser till att transporter utförs med minimal klimatpåverkan, goda arbetsvillkor för personalen och med hög säkerhet. Green Cargo har ett systematiskt förbättringsarbete där miljö, kvalitet och arbetsmiljö hanteras.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som underhållsplanerare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Ta fram underhålls- och budgetprognos för lok.
 • Identifiering av fordonsindivider med behov av underhåll
 • Kontrollera status på kända skador hos fordonsindividerna
 • Bedömning av lämplig verkstad samt tidpunkten för underhållet
 • Beställning av underhållsåtgärder hos underhållsleverantörer
 • Daglig kontroll och uppföljning av att planerna för underhållet följs
 • Planering på lång och kort sikt av underhåll samt tillgång och efterfrågan av lok
 • Tillsammans med Produktionsplaneringen säkerställa ett optimalt förhållande mellan produktion och lokunderhåll
 • Planera det förebyggande underhållet för varje fordonsindivid
 • Planera det långsiktiga underhållet/avställningar så att detta harmonierar med gällande kunduppdrag
 • Göra löpande driftsuppföljning på lokflottan med avsikt att förse Lokchefen med underlag för den strategiska planeringen av Green Cargos lokflotta
 • Föreslår förbättringar och effektiviseringar
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen ingår du i ett engagerat och kompetent team bestående av lokingenjörer, loktekniker och underhållsstyrare. Kollegorna finns på flera orter varför resor i tjänsten kan förekomma.

Du rapporterar direkt till lokchefen.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen tror vi att du har:
 • Teknisk kompetens på minst gymnasial nivå eller likvärdigt
 • Eventuell erfarenhet från tågdrift eller liknande område är meriterande
 • Behärska svenska och engelska i tal och skrift
 • Behärska de vanligaste IT systemen. Vana från stordatormiljöer, t ex AS400 eller liknande, är extra meriterande
 • God datavana och intresse att lära sig nya IT-system
Som person är du kommunikativ, har en analytisk och administrativ förmåga, är självständig och van att ta egna beslut. Du klarar av att hantera många frågor samtidigt.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga