Nolato Silikonteknik AB · Publicerad 31 dec 2020

Triggas du av att nå mål man inte trodde var möjliga och är en person som inte är rädd för att kasta dig in i nya situationer, då kan det här vara rollen för dig?! Med eller utan erfarenhet, välkomnar vi därför dig som vill utvecklas inom försäljning och personliga möten till det växande globala försäljningsteamet hos Nolato Silikonteknik. Ansök redan idag för att ta nästa kliv, eller för att starta din karriär!

Vad kan Nolato Silikonteknik erbjuda dig?

Som nyanställd på Nolato är mentorskap och introduktion en självklarhet. Under din första tid kommer du få möjlighet att bekanta dig med verksamheten i ett introduktionsprogram samt arbeta tätt tillsammans närmsta chef/kollegor. Nolato satsar på sin personal genom att bland annat erbjuda flexibel arbetstid, frikostigt friskvårdsbidrag och olika typer av friskvårdsaktiviteter. Man har möjlighet att vidareutveckla sig genom utbildningar och företaget ser mycket positivt på interna karriärer.

Rollen

Det här rollen erbjuder en unik möjlighet för dig att vara med och påverka dess innehåll och utformande. Du rör dig i gränssnittet mellan de olika säljteamen som en support och affärscontroller samtidigt som du får ansvar för egna kunder. Du kan se fram emot att få jobba dig från mindre till mer komplexa affärer i takt med att din kunskapsnivå ökar. Rollen kräver hög aktivitet och ständigt pågående kontakt med nya och befintliga kunder för att öka sannolikheten till fler affärer. Rollen är placerad i Hallsberg och innefattar ca 20 resdagar per år.

Vem är du?

Din bakgrund liksom vart du kommer ifrån är faktiskt ganska oviktigt - det intressanta är vart du vill, vad du vill åstadkomma och uppnå framåt. Vi söker efter dig som har tidigare säljerfarenhet och med mycket höga ambitioner och en stark drivkraft att lyckas med det du tar dig an. För att bli framgångsrik och trivas i rollen vet vi att det är viktigt att du:
  • Har en stark drivkraft, är smart och får saker gjorda
  • Tycker om att arbeta mot uppsatta och mätbara mål.
  • Har en önskan om att få jobba och lära från de bästa
  • Har en service-och supportådra som får omgivningen att häpna
  • Kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift
  • Är en fena på Power Point och har svartbälte i Excel
Dina tidigare säljerfarenheter och din goda tekniska förståelse kommer att bidra till en kortare startsträcka för rollen.

Ansökan och information

Urval sker löpande, vid frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Linda Axäng, AxÖ Consulting, på telefonnummer + 46 (0)79 340 54 42 eller via mejl linda.axang@axoconsulting.se alternativt Oskar Bernling på telefonnummer +46 (0)73 915 70 61 eller via mejl oskar.bernling@axoconsulting.se.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. Varmt välkommen med din ansökan senast den 31 januari 2021. Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Tipsa dem gärna om tjänsten.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 jan 2021
Ort
Hallsberg
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Innesäljare

Inga fler liknande jobb tillgängliga