Butiksgruppen AB · Publicerad 8 apr 2019

Butiksgruppen erbjuder totalentreprenad eller utförandeentreprenad för stora byggprojekt eller mindre ombyggnationer i kommersiella lokaler, butikskedjor eller enskilda handlare runt om i Sverige. Men även andra kommersiella miljöer såsom hotell, restauranger och caféer. Företaget erbjuder ett totalkoncept med en enda kontakt för alla delar i projektet. Butiksgruppen leder projektet genom hela processen med rätt projektorganisation och samordning av arkitekter, designers, konstruktörer, snickare, elektriker och specialister från golv till tak.

I sina projekt har Butiksgruppen samarbetsavtal med kvalificerade underleverantörer inom bygg och installation lokalt på de platser där de arbetar. Allt ifrån specialsnickerier, montage, plåtslagare och VVS till skyltmaterial och belysning.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Projektledare hos Butiksgruppen har du ett helhetsansvar för att driva projekt från planering till överlämnande. Du arbetar aktivt med att ta fram kalkyler och offerter samt sköter förhandlingar och avtalshantering. I rollen ingår budget och resultatansvar där du säkerställer att mål uppnås enligt förväntning. I rollen ingår även att etablera och utveckla affärsrelationer med företagets kunder och underentreprenörer.

Som Projektledare har du stor frihet att själv planera och disponera din tid. Du förlägger tid ute i projekten varvat med tid inne på kontoret. Dina kunder finns över hela Sverige och därav att det förekommer resor i tjänsten. Övernattningar kan förekomma.

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av:
 • Projekteringsarbete med entreprenörer och konstruktörer där du leder arbetet till färdiga handlingar.
 • Upphandlingar och avtal med underentreprenörer och kunder.
 • Ansvara för huvudkalkyl och huvudtidplan.
 • Beställningar och avrop av inredning/utrustning samt byggentreprenadens delar.
 • Ansvarig för projektgruppen i respektive projekt, se till att alla jobbar mot samma mål och driva projektet framåt.
 • Ansvarig för projekteringsmöten och byggmöten under projektets gång.
 • Granskning/revidering av bygghandlingar, såsom layout, positionslistor, rumsbeskrivningar m.m.
 • Ekonomiska rapporter och avstämningar externt och internt.
 • Attestering av leverantörsfakturor och timmar i projekt.
 • BAS-P / BAS-U.
 • I samråd med beställare se möjligheter, utforma idéer och verkställa.
 • Myndighetsfrågor, såsom bygg-/skyltlov och miljö-/markfrågor m.m
Tjänsten utgår från kontoret i Halmstad.

Utbildning och Erfarenhet

Vi tror att du har byggteknisk utbildning från högskola, gärna med en bakgrund som t.ex. entreprenadingenjör, platschef eller projektledare inom byggsektorn. Du hanterar Officepaketet, särskilt Excel. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker en engagerad person med en positiv och prestigelös inställning. För att vara framgångsrik i rollen är du affärsmässig, resultatinriktad och driver arbetet framåt. Du är strukturerad och noggrann där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Vidare är du en ansvarsfull ledare med ett coachande förhållningssätt samt har en god förmåga att kommunicera.

Vi erbjuder

Hos Butiksgruppen erbjuds du ett utvecklande och stimulerande arbete med ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens behov. Du kommer att arbeta i ett härligt gäng med blandade erfarenheter och kompetenser. Man förbättrar, tänker nytt och stort - skapar och utvecklar samt hittar kreativa lösningar som gynnar alla. Hos Butiksgruppen finns är det korta beslutsvägar med en stor möjlighet att vara delaktig samt att påverka och växa i organisationen.

Ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Ellinor Dam på A-Search, ellinor.dam@asearch,se. Vi intervjuar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 apr 2019
Ort
Halmstad
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare

Inga fler liknande jobb tillgängliga