E.ON · Publicerad 8 sept

Company description:

E.ON Elnät levererar el till över en miljon kunder. Vårt elnät är drygt 130 000 km långt, vilket motsvarar nästan tre varv runt jorden. Vi har cirka 600 medarbetare från Malmö i söder till Sollefteå i norr. E.ON Elnät omsätter lite drygt sju miljarder kronor årligen.

Job description:

E.ON Elnät växer och söker en: Projektledare Högspänning Som Projektledare kommer du att vara en nyckelperson som ansvarar för att hålla ihop nyanslutningar av större produktions- och högspänningsanslutningar. Du samordnar den tekniska delen av projektet, från kundförfrågan till driftsättning av anläggningen.

Projekten du leder är vanligtvis i regionen Halmstad, Kalmar och Nässjö, där du arbetar nära våra Projektbeställare, Projektörer och Key Account Managers.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att:
  • Ta fram teknisk lösning mha intern personal
  • Upprätta projektplaner
  • Ta fram och rapportera kostnader, risker och tidplan för anslutningen
  • Leda projektmöten
  • Ansvara för projektet fram till färdig anläggning, efter att anslutningsavtal är tecknat med kund
Required profile:

Vi tror att du har en högskoleutbildning inom elkraftteknik eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Du har sedan tidigare dokumenterad erfarenhet från projektledning eller koordinering av verksamheter. Anläggningskunskap om elnätets utformning samt god branscherfarenhet inom området är meriterande, likaså förhandlingsvana och entreprenadjuridik.

Dina kontaktytor är många såväl inom E.ON som med kunder, markägare, myndigheter och entreprenörer. Vi värdesätter därför dina sociala egenskaper, ditt sätt att samarbeta, samt en god förmåga att vidareförmedla kunskap till övriga intressenter. Förståelse för helhetsresultat, långsiktighet och kundnöjdhet är mycket viktig i vår verksamhet. Vi förväntar oss därför att du arbetar strukturerat, affärsmässighet och kvalitetsmedvetet men där säkerheten alltid kommer i första hand.

För dig som är förändringsbenägen och har viljan att utveckla dina egna och teamets förmågor/kompetenser, ges goda möjligheter till professionell utveckling inom E.ON.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef, Joakim Söderberg, +46 703217872

För fackliga frågor, vänligen kontakta:

Sofia Gustavsson, Unionen, +46 703 066065

Johan Persson, Akademikerna, +46 706244064

Johanna Sellevi, Ledarna, +46 702 241924

Henrik Windahl, SEKO, +46 702 282533

E.ON strävar efter att spegla samhällets utveckling och vi välkomnar sökanden som breddar vår mångfald.

What we offer:
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
E.ON Elnät levererar el till över en miljon kunder. Vårt elnät är drygt 130 000 km långt, vilket motsvarar nästan tre varv runt jorden. Vi har cirka 600 medarbetare från Malmö i söder till Sollefteå i norr. E.ON Elnät omsätter lite drygt sju miljarder kronor årligen.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga