Entral · Publicerad 30 aug 2019

Dina arbetsuppgifter

Som 2nd Line Support på Entral arbetar du primärt med att analysera och lösa kundärenden som eskalerats från vår supportavdelning i Stockholm. Du verkar även för att återföra dina erfarenheter till övriga avdelningar och bidra till löpande förbättring av Entrals tjänster, produkter och kundinformation.

Utöver detta utbildar du våra kunder i hur Entrals teknik och produkter fungerar, både på vårt huvudkontor och på plats hos kund, samt sköter kontakten mellan supportavdelningen och huvudkontoret.

Framöver kommer du att överta det operativa ansvaret för supportavdelningen genom att se till att det dagliga arbetet fortlöper smidigast möjligt. Personalrelaterade ärenden (anställningsvillkor, lön, etc.) för supporten kommer inte att ligga inom denna tjänst.

Din arbetsplats är Entrals huvudkontor i Kistinge, Halmstad där du kommer att sitta med ca 10 kollegor.

Vem du är

Vi söker dig med genuint tekniskt intresse och känsla för goda kundrelationer. Du har god analytisk förmåga, arbetar metodiskt, och visar på stor initiativförmåga till att lösa kundens frågeställningar.

Sannolikt har du några års erfarenhet av tekniskt supportarbete och har studerat på högskolenivå.

Vi värdesätter att du är prestigelös, tydlig, strukturerad och har en positiv inställning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Eftersom du i denna roll i framtiden övergår till att bli Supportansvarig, är det nödvändigt att du är intresserad av operativt ledarskap. Liknande erfarenhet är meriterande.

Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Ansökan

För frågor, kontakta rekryterare Ana Acosta på ana.acosta@roirekrytering.se eller 070-142 80 07.

För att ansöka laddar du upp ditt CV och personliga brev via www.roirekrytering.se snarast, dock senast 30 september.

OBS! Ansökan tas ej emot via email!

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Entral

Entral arbetar med utveckling och försäljning av produkter som underlättar tillträden på byggarbetsplatser såsom personalliggare, nyckelfria dörrlösningar och grindar. Alla dessa produkter är kompatibla med ID06-systemet och ger er ett enkelt och effektivt arbetssätt.

Förutom produkter för byggarbetsplatser säljer vi även bostadsanpassande dörrlösningar för personer med funktionsnedsättning.

Produkterna vi säljer har funnits på marknaden sedan 2010 och används av de flesta stora byggföretagen såsom Skanska, PEAB, NCC, Veidekke och Serneke.

Huvudkontoret ligger i Halmstad men vi har egna säljare och återförsäljare i hela landet.

Läs mer på entral.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
löpande
Ort
Halmstad
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga