Entral · Publicerad 4 okt 2021

Har du någon gång drömt om att vara pirat på ett sjörövarskepp? Är du utvecklaren som vill vara med och skapa helheten och inte bara vara en bricka i spelet? Om svaret är JA på frågorna, då har vi ett drömjobb för dig! Entral är det framgångsrika bolaget där all utveckling sker in-house (ombord). Hos oss kommer du att arbeta med både nyutveckling och förbättringar, tillsammans med ett engagerat gäng. Du kommer ha stor påverkan på utvecklingen av både produkt och bolag, och varför inte göra det med en känsla för äventyr!

Nu söker vi en fullstack-utvecklare!
Placering - där du bor!

Vi har vårt kontor i Halmstad och för den här tjänsten finns möjlighet att utgå från din bostadsort.

Varför Entral?
På Entral jobbar vi med säkra tillträden till bland annat byggarbetsplatser eller andra arbetsplatser med behov av trygga tillträdessystem. Detta gör vi med vår elektroniska personalliggare, nyckelfria styrning av såväl dörrlås som fordons- och persongrindar. Vi jobbar med andra ord med både hård- och mjukvara. Vi gör all utveckling själva och som utvecklare blir du en viktig pirat... nyckelspelare för vår fortsatta utveckling och expansion.

Hos oss kan du förvänta dig en öppen och social atmosfär, men givetvis är det helt ok att dra sig undan lite när man behöver fokusera ostört. Vi har en hjärtlig företagskultur - även på måndagar- och som lagspelare hos Entral tävlar du möjligen mot våra konkurrenter, men aldrig mot dina kollegor. Här tar vi hand om varandra och ser till att ingen behöver gå på plankan.

Vem är du?
Vi tror att du har flera års erfarenhet som utvecklare och har byggt datadriven mjukvara tidigare. Som person är du driven, pragmatisk och ansvarstagande; du är absolut inte rädd för att ta första spadtaget i en ny arkitektur, skissa upp nya gränssnitt eller lära dig ny teknik - tvärtom är det just sådant som får dig att känna att du har en bra dag.

Du har troligtvis arbetat med, eller har erfarenhet av, några av följande kompetenser:
  • Mjukvaruutveckling med C#/.NET/.NET Core
  • Frontendutveckling, kanske med Vue eller React
  • Erfarenhet av databaser (SQL)
  • Erfarenhet av att bygga REST-API:er
  • Bekväm med att skriva enhetstest för din egen kod
  • CI/CD med t.ex. Azure Pipelines
  • Git
Har du några hobbyprojekt? Kanske är du engagerad i Open Source-rörelsen, har implementerat den ultimata klonen av Super Mario i ett av Urban Müllers välkända programmeringsspråk, eller har byggt en fullt fungerande brödrost i Minecraft? Berätta allt.

Grundläggande förståelse för embedded och dess eventuella implikationer för systemsidan är meriterande, men inget krav.

Hur du ansöker?
I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För mer information om tjänsten och processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisa Alsterberg på mail lisa.alsterberg@roirekrytering.se

Du ansöker med CV och personligt brev genom att trycka på "Sök tjänst."

Sista ansökningsdag är 2021-12-15, dock gör vi ett löpande urval så vänta inte med att ansöka!

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Lite mer om Entral
Entral arbetar med utveckling och försäljning av produkter som underlättar tillträden på byggarbetsplatser och andra arbetsplatser. Vi erbjuder personalliggare, nyckelfria dörrlösningar och grindar. Förutom produkter för byggarbetsplatser säljer Entral även bostadsanpassade dörrlösningar för personer med funktionsnedsättning. Entral är ackrediterad tillverkare av ID06-system. Produkterna vi säljer har funnits på marknaden sedan 2010 och används av de flesta stora byggföretagen såsom Skanska, PEAB, NCC, Veidekke och Serneke.

Läs mer här
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Halmstad
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga