Entral · Publicerad 22 feb 2021

Brinner du för att utveckla kundrelationer, vill arbeta självständigt och med grymma produkter? Har du dessutom erfarenhet av försäljning och tycker att teknik är kul? Om svaren är JA, kan detta vara ditt drömjobb! Vi letar efter dig som är energifylld och som drivs av att skapa långsiktiga relationer. Vi är det lilla företaget med dom stora ambitionerna. Entral har ett av marknadens mest snabbmonterade mobila passersystem och hos oss får du vara delaktig på riktigt i ett bolag med korta beslutsvägar, produkter med hög kvalitet och ett riktigt gott gäng med kollegor.

Nu söker vi säljare!


Din roll

Du arbetar självständigt med försäljning av våra produkter direkt mot bland annat byggprojekt, byggföretag, hotell & konferens eller andra bolag som använder sig av personalliggare och passersystem.

Entral har kunder i hela Sverige och tillsammans med ytterligare en kollega ansvarar ni för försäljningen och ser till att den utvecklas enligt vår strategi. Du planerar försäljningsaktiviteter, bokar kundbesök och följer upp befintliga projekt. Du planerar dina veckor för att uppnå förväntat resultat och har många kundkontakter både genom fysiska kundbesök och via mail och telefon. Du kan räkna med att ha 1-3 resnätter per månad.

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta med försäljning. Du är driven och kan arbeta med hela försäljningsprocessen. Du tar ansvar för att skapa resultat genom goda och långsiktiga affärsrelationer och ser möjligheter i att hitta nya kunder i branscher som vi kanske inte redan tänkt på. Du får helt enkelt saker att hända!

Du har förmåga att skapa förtroende på alla nivåer och är öppen och professionell. Samtidigt är du en teamplayer som vill vara en del i vårt engagerade gäng med kompetenta kollegor som verkligen bryr sig om varandra.

Du utgår från vårt kontor i Halmstad.

Du kommunicerar flytande i tal och skrift på svenska, samt har B-körkort.

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på "Sök tjänst" och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med skicka in din ansökan.

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Lisa Alsterberg på Roi Rekrytering - lisa.alsterberg@roirekrytering.se

Om oss
Entral arbetar med utveckling och försäljning av produkter som underlättar tillträden på byggarbetsplatser och andra arbetsplatser såsom personalliggare, nyckelfria dörrlösningar och grindar. Förutom produkter för byggarbetsplatser säljer Entral även bostadsanpassade dörrlösningar för personer med funktionsnedsättning. Entral är ackrediterad tillverkare av ID06-system. Produkterna vi säljer har funnits på marknaden sedan 2010 och används av de flesta stora byggföretagen såsom Skanska, PEAB, NCC, Veidekke och Serneke.

Läs mer på entral.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Halmstad
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga