Maxkompetens · Publicerad 20 apr 2021

Nu söker vi en QA (testare) till vår kund i Halmstad

Är du en person som gillar användarvänlighet, är noggrann, gillar att gräva ner dig i saker och vara det sista stoppet i processer? Då kan du sluta leta - vi har jobbet för dig! Du kommer till ett härligt gäng med högt i tak, fina förmåner och en arbetsgivare som verkligen bryr sig. Missa inte en unik möjlighet att vara med och bygga upp vår kunds Quality Assurance-avdelning, sök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som QA (testare) kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att genomföra sluttesterna på både stora och små projekt hos detta spännande fintech-bolag.

Testerna genomförs i samråd med bolagets systemutvecklare och kommer vara till stor del inriktade på användarvänlighet och såklart att testa alla funktioner mm. Du kommer bli en del i bolagets arbete med att strukturera och ta fram metoder för att säkerställa kvaliteten och får vara med på deras resa i en högst expansiv period.

Du kommer att ingå i en IT-avdelning på ca 12 personer, där du blir en nyckelperson för deras framgång. Du blir en del av en platt organisation med högt i tak, korta beslutsvägar och stor möjlighet att påverka.

Din profil

Vi söker dig som är engagerad, noggrann och driven. Du kan samarbeta med andra och delar gärna med dig av dina kunskaper till kollegor. Du ska tycka det är intressant med ekonomisystem och ha en naturlig fallenhet för att hitta eventuella fel eller brister. Du måste alltså tycka det är väldigt spännande att får grotta ner sig i systemen och testa dig runt för att se vad som fungerar och vad som kan förbättras för att sedan sätta din stämpel på att allt ser bra och funktionellt ut.

Vi tror att du trivs i en miljö där du får ta ansvar och vara en viktig del i organisationen och resan framåt. I denna roll får du också vara med och bygga upp företagets QA-verksamhet så det är bra om du vågar säga vad du tycker, komma med förslag och idéer samt är nytänkande och innovativ.

Krav:
  • Erfarenhet av att arbeta med och förståelse för ekonomisystem
  • Stort intresse och driv gällande kvalitetsarbete och testning
  • Någon form av bakgrund inom IT, antingen via studier eller erfarenhet
Meriterande:
  • Erfarenhet inom UX/UI
  • Programmeringskunskaper
  • Selenium/Cypress
Stor vikt kommer läggas på din personliga lämplighet.

Övrig information

Placeringsort: Halmstad

Start: Efter överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Arbetstid: Heltid, vardagar

Lön: Enligt överenskommelse

Detta är en rekrytering och tillträde sker enligt överenskommelse. För frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare på

Välkommen att lämna in din ansökan så snart som möjligt, vi arbetar med löpande urval. Sista ansökningsdag 2021-05-23.

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag! Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta tillvara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om Kunden

Hos dem blir du framförallt en del av en härlig arbetsgrupp där uppmuntran och att dela erfarenheter är en del av vardagen. Det är också en organisation som satsar framåt, vilket ger möjlighet till utveckling och att skaffa sig nya erfarenheter. Varje anställd är viktig och de arbetar hårt med att skapa trivsel och långsiktighet.

Förutom satsningar på kompetensutveckling är dem ett företag som erbjuder en rad andra förmåner. Det är bland annat: sociala initiativ, friskvård, olika former av belöningar, resor och en arbetsmiljö som bidrar till kreativitet och återhämtning. Du får stort förtroende och frihet under ansvar. Spännande är också att du kommer få ta del av helhetsperspektivet och har möjlighet att påverka hur företaget ska röra sig framåt.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
20 maj 2021
Ort
Halmstad
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Testare

Inga fler liknande jobb tillgängliga