Meritmind AB · Publicerad 13 feb

Som konsult på Meritmind är du med och bidrar till vår och våra uppdragsgivares framgång. Som associerad Senior Business Controller arbetar du ute hos våra uppdragsgivare med rapportering, kalkyler, budget och prognosarbete. Som associerad konsult på Meritmind får du möjligheten att arbeta med varierande, intressanta arbetsuppgifter, i olika branscher och på olika företag. Våra kunder är främst medelstora till stora företag, många av dem är internationella och börsnoterade. Vi hoppas att du vill bli en av oss och vara med och bidra till våra kunders utveckling!

Vi söker nu, för kunds räkning, en Senior Business Controller som är intresserad av att utvecklas ytterligare i sin roll som Business Controller. Uppdraget startar i mitten av augusti och pågår sedan ca ett år framåt med möjlighet till förlängning.

Ansvarsområde
  • Övergripande ansvar för den finansiella verksamheten
  • Övergripande ansvar för koncernrapportering, ekonomistyrning och affärssystem
  • Central roll i budget och prognosförfaranden
  • Personalansvar för tre direktrapporterande


Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har 10 års dokumenterad arbetslivs-erfarenhet inom finans-med minst 3 år som Senior Business Controller, ekonomichef eller liknande. Självklart har du gedigen erfarenhet av att arbeta med budget, planering, uppföljning och analys. Vidare har du mycket god förståelse för flertalet av de vanligaste BI-verktygen och systemmiljöerna och har mycket goda kunskaper i Excel. Det är också viktigt att du behärskar engelska och svenska i både tal och skrift. Meriterande om du har bakgrund inom revision och/eller inom internationella koncerner.

Personliga egenskaper

För att uppnå framgång i rollen som Business Controller är du flexibel och har erfarenhet av att hålla många bollar i luften samtidigt. Du är en lagspelare som drivs av att prestera, leverera och uppnå goda resultat. Du har en positiv attityd och klarar av att arbeta under högt tempo med deadlines. För att lyckas i rollen som Senior Business Controller är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga då du arbetar som en brygga mellan koncernens olika funktioner.

Placeringsort: Halland

Om Meritmind AB

Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interims tjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning & förändring. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 225 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby Snabbväxare på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och koncernchef, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till Årets företagerska under Beautiful Business Award 2011, till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer (2014 och 2015) samt nominerad till Alla tiders entreprenör av Svenska Dagbladet (2014).

I denna rekryteringsprocess samarbetar kunden med Meritmind. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan! Under högsommaren kommer vi tyvärr inte ha möjlighet att svara på frågor kring tjänsten eller ge personlig återkoppling på din ansökan. Skulle du ha några frågor eller problem med att skicka in dina ansökningshandlingar så kan du ringa oss på telefonnummer 031 383 55 00. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen ligger uppe på vår hemsida.

Välkommen med din ansökan!

Business analyst, analyst, Senior analyst, Sr. Analyst, Controller, Business Controller, Junior controller, Jr. controller, Pricing controller, Market controller, Sales controller, Financial controller, Reporting controller, Audit, verksamhetscontroller, analytiker, affärscontroller, kalkylerare, omvärldsbevakning
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
löpande
Ort
Halmstad
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Rekryteringen hanteras av
Meritmind AB