Panea · Publicerad 29 sept 2021

Vill du jobba som säljande projektledare på ett bolag i stark tillväxt? Då kan Panea vara något för dig!

Efterfrågan på Paneas tjänster ökar och därför söker vi nu en säljande projektledare som kommer att utgå från Halmstad för att hjälpa oss på vår fortsatta framgångsresa.

Om tjänsten

Att vara projektledare hos Panea innebär att både hålla i befintliga projekt och att ta in nya projekt.

Du blir spindeln i nätet för att genomföra och sy ihop projektet så att uppdragsgivaren blir helt nöjd. Metoden är att utifrån kundens behov och förutsättningar visa och presentera förslag som kan genomföras utifrån budget och tid. Dessa projektplaner innehåller allt från konceptförslag till ritningar, projektledning, upphandling, bygghandlingar, bygglov, tillstånd med mera. Du kommer jobba tätt med andra projektledare och designers som har nära till att ge stöd och råd. Till din hjälp har du en chef som är mån om att ge det stöd du behöver och en kultur som gynnar affärer och fokuserar på kunden.

För att lyckas i rollen i tror vi att du
  • brinner för projektledning och förstår inredning och kraften av att skapa fysiska rum.
  • brinner för försäljning och har säljerfarenhet då du också kommer ha ett budgetansvar.
  • är en affärsdriven projektledare som är stark på att bygga upp nära och fruktbara relationer med dina kunder.
  • drivs av att sälja in projekt och att utveckla kundens drömmar och idéer då detta är centralt för att lyckas i rollen.
  • är senior i ditt agerande gentemot alla aktörer som ett projekt passerar t.ex. myndigheter, fastighetsägare, leverantörer. Ett förtroendeingivande agerande är viktigt.
  • har erfarenhet eller bakgrund att driva projekt inom bygg, fastighet eller liknande. Mycket av jobbet handlar om att hantera hur man utvecklar lokaler utifrån fastighetsägarens krav, legala och praktiska perspektiv så man kan driva en verksamhet effektivt.
  • Med fördel har ett nätverk inom hotell, restaurang, kontor. Även retail kan vara relevant.
Hur det är att jobba på Panea

Vi tror starkt på att medarbetarna är bolagets viktigaste resurs och vet att summan av allas insats är vad som bidrar till Paneas framgång. Hos oss får man jobba med stor frihet under ansvar. Det råder direkta och snabba beslutsprocesser och alla medarbetares kunskaper och åsikter avgör och gör skillnad. Dessutom är det viktigt för oss att vi har kul på jobbet.

Om Panea

Panea hjälper företag inom restaurang, café, hotell, kontor och bageri att skapa moderna, funktionella och riktigt snygga lokaler. Med ett fokus på helheten gör Panea allt ifrån att utveckla, projektera och färdigställa lokalen och är därför med från idéstadiet till att kunden slår upp sina dörrar.

Paneas erbjudande är skapat för etablering, där flera av Paneas erbjudande är exklusiva och unika. Några av de kunder vi har inrett hos är Brödernas, Sushi Yama, Restaurang Glashuset, Porto Fino, Thelins, Choice QPS, The Sparrow mm.

Om du tror du är rätt person för tjänsten kommer du uppleva att Panea är en verksamhet som låter dig påverka din arbetsvardag. Välkommen med din ansökan redan idag till en stabil, etablerad och lönsam arbetsgivare.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kristian Ekelund. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till Kristian på kristian.ekelund@salesonly.se eller på 072-308 16 45 . För att ansöka, klick på "ansök här" knappen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
21 okt 2021
Ort
Halmstad
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Utesäljare

Inga fler liknande jobb tillgängliga