SJR · Publicerad 22 okt 2021

"Arise är ett ledande och oberoende företag som förverkligar ny grön energi. Bolaget prospekterar, bygger, säljer och förvaltar förnybar elproduktion och erbjuder finansiella partners att investera i plattformar för grön elproduktion med attraktiv avkastning. Bolaget är noterat på NASDAQ Stockholm."

Nu söker Arise en ekonomiansvarig som arbetar självständigt med ansvar för ett flertal externt ägda bolag.

Huvudsakliga ansvarsområden

Du kommer i din roll att fungera som varje enskilt företags ekonomiansvarig/controller och du arbetar kundorienterat och rådgivande.

I rollen ingår bland annat:
  • Löpande redovisning
  • Månads- och årsbokslut inklusive upprättande av årsredovisning
  • Moms och skatter inklusive upprättande av inkomstdeklarationer
  • Prognoser, rapportering och rådgivning till respektive bolags ägare/styrelse.
  • Kassaflödesanalyser
  • Bankfinansiering
  • Bolagsformalia och bistå kunden vid förändringar i bolaget, t ex. byta räkenskapsår, byta redovisningsvaluta etc.
Du rapporterar till personalansvarig för förvaltningsdelen och placering är Halmstad.

Vem är du?

Då Arise är inne i en expansiv fas krävs det ett öppet sinne för förändringar och ett strukturerat arbetssätt. Du bistår och rådgör med kunden i alla frågor som rör bolagets ekonomi och i merparten av bolagen sker all kommunikation på engelska.

För att lyckas och trivas hos oss på Arise behöver du vara kunnig inom redovisning och vara självgående och bekväm i möten med våra kunder och deras styrelser. Du har erfarenhet av att självständigt hantera alla arbetsuppgifter inom en ekonomiavdelning. Du har ett positivt sätt och är serviceminded och noggrann. Du är också väldigt flexibel och trivs att arbeta i ett team där ingen dag är den andra lik.

Du har flera års erfarenhet av redovisningsarbete i kapitaltunga bolag. Du har hanterat ägarlån och har vana vid stora kassaflöden. Du har med fördel erfarenhet av IFRS 9 och eller IFRS16 och du har även lämplig teoretisk bakgrund.

Har du dessutom ett intresse för frågor kring förnybar energi är det inget att tveka på!

Ansökan

I denna rekrytering har Arise valt att samarbeta med SJR.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Annie Höjman på annie.hojman@sjr.se

Sista ansökningsdag är 2021-12-12. (Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut).

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: Ekonomiansvarig/controller
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 dec 2021
Ort
Halmstad
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga