Specialrengöringar Sverige · Publicerad 14 sept

Vill du bygga upp ditt eget företag och samtidigt vara med och förenkla vardagen för fastighetsägare och byggare i Hallands län?

Gillar du en omväxlande arbetsdag där ditt arbete verkligen lönar sig för dig själv och du kan känna stor tillfredställelse med det du presterat?

Om svaret på frågorna är ja, så har du tur nu! Vi söker franchisetagare till Hallands län.

Om oss
Hejsan, Kristian här!, det är jag som startade verksamheten en gång i tiden.

Jag söker dig som vill ta ett nytt steg i livet och prova något nytt.

Som franchisetagare hos oss så blir du en del av en rikstäckande organisation som funnits sedan 1999 och som idag är Sveriges enda rikstäckande specialrengöringsföretag.

Vi finns på 18 olika orter och nu ska vi etableras oss även i Halland.

Vår tjänsteportfölj är specialisttjänster inom avancerad rengöring, sånt som inte fastighetsägare kan göra med den ordinarie bemanningen.

Vi kombinerar det stora företagets resurser med den lilla företagets personliga service och flexibilitet.

Det du ska göra på dagarna
Dina arbetsuppgifter kommer vara väldigt varierande, men framför allt ska du arbeta med att skapa och bevara goda kundrelationer. Du kommer att bygga upp ett team av medarbetare som med hjälp från huvudkontoret och kollegorna runt om i landet ska ge våra kunder riktigt bra tjänster och kundupplevelser.

Du är aldrig ensam, genom vårt sätt att arbeta så finns det alltid bollplank att tillgå och hjälp med hur du ska bli så framgångsrik som möjligt.

Har jag väckt din nyfikenhet?, iså fall vill jag att du kontakta mig så fort du kan. Du når mig på telefon 0704-241270. Gör det redan idag, vi arbetar med löpande urval och möjligheten kan glida dig ur händerna om oturen är framme.

Du kan naturligtvis även maila mig på kristian@klotterkonsulten.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Klotterkonsulten AKS & Specialrengöringar Sverige har funnits sedan 1999. Sedan 2009 har verksamheten blivit en rikstäckande kedja som utför uppdrag på några av Sveriges mest kända byggnader. I vår kedja arbetar ca 80 medarbetare och vi ligger på en årsomsättning på närmare 100 miljoner.

Verksamheten utgörs av experttjänster inom specialrengöring, förebyggande skydd, återställning av skadade material och analyser.

Vår mission lyder: Vi ska vara experter inom de tjänster som omfattar vår produktportfölj.

Verksamheten är specialrengöring, förebyggande skydd, återställning och undersökningar – sånt som inte våra kunder kan göra med egen personal.

Vi fokuserar på att ha en god och nära kundrelation.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Specialrengöringar Sverige tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga