Försvarsmakten · Publicerad 26 aug 2019

Försörjningsofficerare (OR6) till 2.logstödsplutonen på Berga

Vill du jobba i en miljö med fokus på utveckling?

Vi söker nu försörjningsofficerare till Marina Logistikkompaniet och 2.logistikstödsplutonen!

Arbetet som försörjningsofficer är fullt av utmaningar, ingen dag är den andra lik vilket också gör att vi har roligt tillsammans.

Våra uppgifter och kompetenser är efterfrågade och ju mer vi övar och verkar i vår skarpa miljö ju bättre blir vi naturligtvis.

Nu behöver vi utöka vår pluton och hoppas på att det är just du som söker till oss!

Är du ovanligt nyfiken, social och tycker att logistik är spännande, har vi inte bara lyckats som arbetsgivare att fånga ditt intresse, utan även gett dig förutsättningarna till en spännande framtid tillsammans med oss.

Vi hoppas på att du tänker brett, har lätt för att priorietera och lätt för att växla mellan olika uppgifter som vår verksamhet kan komma att kräva av dig.

Vi kan erbjuda dig trevliga arbetskamrater, spännande uppgifter och en arbetsmiljö som är minst sagt varierande.

Kvalifikationer:
  • Svensk medborgarskap.
  • B-Körkort och militärt förarbevis.
  • Genomförd GMU/GU/ värnplikt samt officersutbildning.
  • Uppfyller Försvarsmaktens fysiska krav.
Meriterande:
  • Militärt förarbevis tung lastbil och/eller körkort klass C.
  • Militärt förarbevis tungt släp och/eller körkort klass CE.
  • ADR-behörighet.
  • Tidigare erfarenhet av drivmedelstjänst.
  • Tidigare erfarenhet av underhållstjänst.
  • Kännedom om Försvarsmaktens försörjningssystem.
Avdelningen består till stor del av män och eftersom vi eftersträvar en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande.

Personalen är vår absolut viktigaste resurs.

Emellanåt utsätts vi för fysiskt krävande utmaningar och det är därför viktigt att du klarar de fysiska krav som våra befattningar inom Försvarsmakten ställer på oss. Det handlar om att skydda dig för onödiga risker och skador men även för att vi värnar om att du ska hålla som vår kollega under många år.

Att kunna samarbeta med olika aktörer inom som utanför Försvarsmakten men även att reagera och agera självständigt är också ett krav vi har på alla Försvarsmaktsanställda.

Vår Värdegrund och vår Militära profession är grunden till vårt förhållningssätt, inte bara på oss själva, utan det gäller även våra kollegor, chefer och för vår verksamhet. Öppenhet, Resultat och Ansvar är våra ledord i det arbetet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Logistikstödsplutonen ansvarar för att försörja förband vi understödjer med förnödenheter, transporter, upprätta och driva till exempel drivmedelsplats, arbets- och förläggningsutrymmen samt kokplats vid tillfälliga grupperingsplatser och terminalplatser.

Försörjningsofficeren genomför verksamhet enskilt eller tillsammans med övriga delar av plutonen på anvisade platser och tider.

Försörjningsofficeren kommer bland annat att omhänderta förnödenhets och försörjningsbeställningar från andra enheter och förband i samband med övningar. Men även förbruknings- och försörjningsbeställningar inom plutonen.

Arbetet innefattar även understöd till plutonens övriga verksamhet.

Som logistikofficer kommer du bland annat att arbeta i Försvarsmaktens IT stödsystem och ha en nära kontakt med leverantörer och hänvisat logistikstöd till plutonen. Du kommer även att utveckla och vidmakthålla dina egna soldatförmågor samt plutonens förmågor.

Det är självklart lika viktigt att vi får trivas tillsammans. Det är därför din personliga lämplighet kommer att vara avgörande i vår bedömning av urval.

Övrigt:
Anställningen sker utifrån Försvarsmaktens kollektivavtal.
Individuell lön enligt Försvarsmaktens avtal.
Tillträde efter ök.
Arbetsort: Berga.

Kontaktperson:
Plutonchef Anna Bräckvall, tfn 010-823 37 96.

Fackliga företrädare:
Officersförbundet, Mikael Danielsson, tfn 0455-866 61, 070-872 67 58,
TCO/Försvarsförbundet, Jimmy Svensson, tfn 0455-852 70, 070-674 19 17,
SACO, Lisbeth Landin, tfn 0455-85115, tfn 073-182 80 47,
SEKO, Jan-Anders Nilsson, tfn 0457-47 16 18, 070-815 22 56.

Välkommen med din ansökan senast 2019-09-30. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning. OBS! Icke komplett ansökan tas ej vidare i anställningsprocessen.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Marinbasens övergripande uppgift är att stödja de marina förbanden med bland annat logistik i form av transporter, basering, bevakning och sjukvård, både hemma och utomlands. Marinbasen har sitt huvudsäte i Karlskrona, men bedriver verksamhet där behov finns, exempelvis i Berga/Muskö, söder om Stockholm och i Göteborg. Andra stora uppgifter för Marinbasen är övervakning av Sveriges 2700 km långa kust med territorialhav. Dessutom ansvarar Marinbasen för Hemvärnet, med de nationella skyddsstyrkorna, i Blekinge, Kalmar och Kronobergs län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga