Försvarsmakten · Publicerad 29 aug

Försörjningssoldat till Marinbasen/Marint Logistikkompani

Sökande enhet:
2. Logistikstödspluton tillhör Marina Logistikkompaniet inom Marinbasen. Plutonen är grupperad på Amfibieregementet Haninge garnison Hårsfjärden. Plutonen har i stort till uppgift att utgöra bakre hänvisning samt leverera logistikstöd till marina förband samt utgöra del av eget förbands A2-resurs.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Genomföra förnödenhetstransporter/Logistikstöd mot marina förband.
Upprätta/betjäna eget förbands gruppering.
Genomföra tyngre transporter.
Genomföra mtrl-underhåll.
Vara en del av stödet till de marina förbanden.

Kvalifikationer:
  • Godkänd GMU alt värnplikt
  • Godkända fystester enl. fmfyss
Meriterande:
  • C/CE körkort med militärt förarbevis
  • Förarintyg truck
  • Förarbevis lätt personterrängbil
  • Förarintyg hjullastare
Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har god förmåga att arbeta självständigt så som i grupp. Du har även en god fysisk förmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av:
Plutonchef Kapten Gustav Thörnblom som nås på FM växel 010-820 00 99

Fackliga representanter:
Officersförbundet, Mikael Danielsson
TCO/försvarsförbundet, Jan Berthilson
SEKO, Jan Salomonsson
SACO, Lisbet Landin
Samtliga nås via FM växel 0455-85 000.

Övrigt:
Anställningsform: GSS/K (gruppbefäl, soldat och sjöman) Tidsbegränsad anställning om max 8 år. Anställningen inleds med en provanställning på 6 månader.
Arbetsort: Haninge.
Tillträde: 2016-10-31 eller efter överenskommelse.
Befattningsnivå: OR 2 alt OR 4.

Sista datum för ansökan:
Välkommen med din ansökan senast 2016-09-30. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Marinbasens övergripande uppgift är att stödja de marina förbanden med bland annat logistik i form av transporter, basering, bevakning och sjukvård, både hemma och utomlands. Marinbasen har sitt huvudsäte i Karlskrona, men bedriver verksamhet där behov finns, exempelvis i Berga/Muskö, söder om Stockholm och i Göteborg. Andra stora uppgifter för Marinbasen är övervakning av Sveriges 2700 km långa kust med territorialhav. Dessutom ansvarar Marinbasen för Hemvärnet, med de nationella skyddsstyrkorna, i Blekinge, Kalmar och Kronobergs län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa ryms. Vi erbjuder många interna karriärmöjligheter, friskvårdsmöjligheter och en bra balans mellan arbete och privat. Öppenhet, resultat och ansvar är våra ledord.

Försvarsmakten vill ta tillvara de kvaliteter som en mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Läs mer på www.forsvarsmakten.se

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget