Handenrevisorerna · Publicerad 12 okt

I rollen som revisorsassistent kommer du att arbeta både självständigt och i team med revision och redovisning. Du kommer att erbjudas en rolig och utmanande roll där du får arbeta med frihet under ansvar. På sikt finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Din profil:

Nu söker vi dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi med inriktning redovisning/revision samt gärna 1–2 års erfarenhet som revisorsassistent alternativt redovisningskonsult. Detta är dock inget krav.

Som person är du driven, affärsinriktad och har förmåga att leverera service i toppklass. Du brinner för nöjda kunder och har som mål att bli mycket duktig inom ditt gebit.

Ansökan

Intervjuer och kandidatpresentationer sker löpande, så ansök snarast om detta låter som ett jobb för dig!

Start: Omgående

Lön: Marknadsmässig

Arbetstid: ca. 8-17.00 (med möjlighet till flex). Deltid kan vi också erbjuda.

Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning.

Rekryteringen sköts av Black Numerals som är ett bolag inom rekrytering och bemanning. Black Numerals brinner för att hitta rätt person för rätt jobb. Vi strävar alltid efter kandidatens bästa för att hitta en arbetsplats där både kandidaten samt uppdragsgivaren upplever en win-win situation.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Erik Thorell, telefonnummer 076-949 93 46. Välkommen med din ansökan till erik@blacknumerals.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Handenrevisorerna har i 35 år levererat tjänster inom ekonomi, främst rådgivning, redovisning och revision. De har kontor ett stenkast från motorvägsavfarten i Handen, Haninge. Idag är de 7 medarbetare i ett team som växer. De tror mycket på personlig utveckling samt har väldigt bra personalvård då de vet att det viktigaste ett företag har är sin personal.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Handenrevisorerna tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga