Rubino Rekrytering Aktiebolag · Publicerad 26 okt

Säljchef / Försäljningschef / Key Account Manager / Office / Copy / Sales Manager / Junior Sales Manager / Papper / A4 / Document / Dokumenthantering / Digitalt / Grossist / Försäljning grossist / Wholesales

Antalis söker till affärsområdet för kontorspapper och papper för digitalt tryck en driven och utvecklingsinriktad

Försäljningschef, affärsområde kontorspapper.
En kvalificerad ledarroll med strategisk höjd, tunga kundgrupper, starka varumärken, ovanligt flexibelt teamarbete, en kompetent organisation med råstark kundservice och logistik samt intressanta utvecklingsmöjligheter. Så kan det här erbjudandet beskrivas.

Som ansvarig för division Office på Antalis får du ett helhetsansvar för affärsområdet samt eget ansvar för våra viktigaste kundgrupper. Du leder ett litet sammansvetsat team som avlastar varandra i bearbetningen av stora rikstäckande kunder.

Vi säljer via i stort sett alla kanaler på marknaden och har en ledande ställning inom fack- och dagligvaruhandel. Större slutkunder som företag, kommuner och landsting är viktiga målgrupper liksom statliga myndigheter där vi är en utvald leverantör. Vårt erbjudande innefattar marknadens starkaste sortiment med kända varumärken som Xerox och HP.

För att trivas i den här rollen måste du gilla att ha ett långtgående eget ansvar och utrymme för egna initiativ. Du förväntas tänka strategiskt kring utveckling av den kommersiella verksamheten och aktivt driva försäljningsutvecklingen. Du kommer in i en kompetent organisation och kan få mycket stöd och support men det slutliga ansvaret för din framgång ligger hos dig. Vårt affärssystem ger dig fullt ut ett eget resultatansvar för affärsområdet och du styr och följer upp mot rörelseresultatet. Detta innebär också ett långtgående budgetansvar. Du rapporterar till VD och ingår i företagets kommersiella ledning samt i ett nordiskt säljchefsteam.

För att lyckas ska du vara bra ledare som ser i första hand till individens styrkor och möjligheter, du skall vara ett föredöme som affärsman, ha en strategisk höjd och vara bra på att bygga långvariga kundrelationer. Du är van att arbeta med övergripande avtal. Du är en utpräglad lagspelare som förstår att nyttja all den kompetens som finns i vårt företag. Du inser också vilken kommersiell kraft som finns i vårt breda sortiment inom papper och emballage och gillar utmaningen att utveckla kunden inom produktområden som ligger utanför ditt eget affärsområde. Du har god erfarenhet av att göra affärer med både återförsäljare och slutförbrukare.

Du förväntas resa en hel del i tjänsten men det behöver inte bli så många övernattningar. För att kunna erbjuda kvalificerad service på ett effektivt sätt använder vi oss av en rad olika it-applikationer vilket du bör känna dig bekväm med. Din placering är vid vårt huvudkontor i Haninge. Då vi ingår i en internationell koncern är och engelska i tal och skrift ett krav. Tillträde beräknas till hösten 2016 du kommer också att få möjlighet att under en tid gå parallellt med nuvarande säljchef som går i pension.

Ansöker gör du snarast då vi intervjuar löpande via hemsida www.rubino.se under rubriken "Lediga tjänster" För ytterligare info är du välkommen att ringa vår rekryteringskonsult Harry Rubino på tel 0733-76 39 30.

Den internationella grossistkoncernen Antalis intar en självklar tätposition på marknaderna för tryckpapper samt kontors- och digitalpapper i både Europa och Sverige. På den svenska marknaden är företaget även en snabbt växande aktör inom emballage och storformat. Framgångstrategin bygger på starkt fokus på personlig service, oslagbar leveransservice och hög förändringsbenägenhet. Omsättningen i Sverige uppgår till omkring 800 miljoner kronor och antalet anställda är cirka 130. Företagskulturen är öppen, informell och professionell. Vi sitter i trevliga lokaler i Haninge. Läs mer på www.antalis.se
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga