Rubino Rekrytering Aktiebolag · Publicerad Idag 00:00

Operativ inköpare / Inköpare / Inköpsassistent / Beställare / Procurement / Inköp logistik / Supply chain /

Antalis söker nu en

Operativ Inköpare / Inköpsassistent med placering HaningeI rollen
kommer du att ingå i vårt inköpsteam i Sverige. Det är en operativ roll som handlar om att hantera försäljningsprognoser, köpa in till våra lager i Skandinavien, bekräfta inköpsorder, följa upp inneliggande order och kontrollera leverantörsfakturor. Som inköpare hos oss på Antalis har du ett långtgående ansvar för din del av vårt sortiment; både vad gäller lagernivåer och leverantörer. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är givetvis meriterande.

Antalis
erbjuder sina kunder en högklassig service och tillhandahåller en mycket hög leveransservice, med korta ledtider och hög leveranssäkerhet, det gör att denna roll är extra viktig i vårt företag. En viktig del av ditt dagliga arbete är att följa upp leveranstider, prognoser, priser mm i vårt affärssystem. Du kommer därför att ha en nära kontakt, och delta i regelbundna möten, med bland annat produktchefer och försäljningsledning.

För att lyckas
och kunna göra ett bra jobb på den här positionen måste man vara engagerad, noggrann, effektiv och gilla att hålla koll på många saker samtidigt. Vi ser att du har varit i rollen tidigare och att du känner att det är detta du gillar och vill arbeta med. Du har gymnasiekompetens och har du en för rollen adekvat utbildning så är det givetvis meriterande.
För att fungera i vår miljö måste du också ha en stark känsla för och vilja ge en riktigt bra kundservice. Du måste även ha en god förmåga att arbeta med olika it-applikationer vi använder i verksamheten. Eftersom vi arbetar i en internationell miljö, dessutom med djupt samarbete inom Skandinavien, förutsätter vi att du är bra att kommunicera både på svenska och engelska i tal och skrift.

Du kommer
till ett väl sammansvetsat inköpsteam om tre medarbetare i Sverige och du rapporterar till den Skandinaviska inköpschefen. Företagskulturen är öppen, informell och utvecklingsinriktad. Din arbetsplats blir på vårt omtyckta huvudkontor i Haninge.

Ansöker gör du snarast då vi intervjuar löpande via hemsida www.rubino.se under rubriken "Lediga tjänster"

För ytterligare info är du välkommen att ringa vår rekryteringskonsult Harry Rubino på tel 0733-76 39 30

lkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
23 nov
Ort
Haninge
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp
Rekryteringen hanteras av
Rubino Rekrytering AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga