Tech Data Sweden · Publicerad 5 nov 2019

It's rewarding to work at a company where YOU make a difference!

If you're passionate about the ever-changing IT industry and enjoy working in a fast-paced, collaborative progressive environment, you'll thrive at Tech Data!

Join our team to connect the world with the power of technology!

Tech Data är en av världens största IT-distributörer och den ledande IT-distributören på den nordiska marknaden. Med bred kompetens, hög tillgänglighet, effektiv logistik och efterfrågade kringtjänster hjälper vi dagligen våra återförsäljare att på ett kostnadseffektivt sätt sälja och marknadsföra IT-produkter och lösningar till företag & organisationer. Vi har vårt nordiska huvudkontor i Spånga, norr om Stockholm och logistikcentrum i Jordbro samt lokala kontor i Danmark, Norge och Finland.

Vi söker nu en Teamledare som skall leda och fördela arbetet på avdelningen utleverans på vårat logistikcentrum. Din viktigaste uppgift är att säkerställa att Tech Data, tillsammans med övriga logistikteamet i Jordbro överträffar våra kunders krav på leverans.

Plats: Jordbro
Omfattning: 100 %
Start: Enligt överenskommelse


Om tjänsten
Som Teamledare leder och fördelar du arbetet på avdelningen enligt de direktiv som finns och alltid strävar efter att uppnå uppsatta mål med bästa kvalitet. Vidare verkar du för en trivsam arbetsmiljö och arbetar aktivt med förbättringar av arbetssätt och processer på avdelningen. Som teamledare har du ett arbetsledaransvar för ca 40-50 personer samt personalansvar för ca 10 medarbetare. Avdelningen ansvarar för leveranser till samtliga Nordiska länder.

Exempel på arbetsuppgifter :
  • Planera - följa upp och analysera data och leda gruppen att uppnå uppsatta mål
  • Delta i produktionsplaneringsmöten, avdelningsmöten & arbetsledarmöten
  • Genomföra utvecklingssamtal med personal
  • Kontakt med sälj och inköpsavdelningen
  • Planering av semester/annan ledighet samt samordna eventuell övertid
  • Utbilda personal
  • Verka för en god säkerhet och arbetsmiljö samt ren och organiserad arbetsplats
  • Rapportera eventuella tillbud och olyckor
  • Se till att SOX reglerna vi har följs
Utöver ovan nämnda arbetsuppgifter ska du i övrigt vara hela teamet och chef behjälplig med diverse arbetsuppgifter som kan dyka upp.

Vi söker dig som...
Vi söker dig som har en god förståelse för processer och rutiner inom logistik och ser lämpligen att du har några års erfarenhet samt erfarenhet av en ledarroll, gärna med personalansvar. Som person är du tydlig i ditt ledarskap, får gruppen att göra sitt yttersta och är en god kommunikatör.

Goda kunskaper inom Excel och SAP är ett krav med god systemkunskap inom logistikområdet. Du kan kommunicera obehindrat på både svenska och engelska.

Vi kan erbjuda dig ett arbete i ett internationellt marknadsledande företag i en spännande bransch. Här erbjuds du ett arbete där du får möjlighet att växa, ta ansvar för utvecklingen av verksamheten samt dela kunskap i ett globalt logistiknätverk. Låter det spännande med ett företag som präglas av högt tempo och verkar på en utmanande marknad? Då är Tech Data en attraktiv arbetsplats för dig!

Kontaktperson
Vid frågor om tjänsten, vänligen maila rekrytering@techdata.com

Ansökan
Ansök till tjänsten via vår hemsida. Vi bearbetar ansökningar löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 2019-11-17

Start: Enligt överenskommelse

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
4 jan 2020
Ort
Haninge
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga