Victoria Park · Publicerad 28 dec

Vill du bli en del av ett fastighetsbolag som skapar värde för sina boende, medarbetare och för samhället? Drivs du av att leverera förstklassig service och älskar att skapa relationer i ditt arbete? Nu söker vi en Uthyrare till vårt helt nya bestånd i Brandbergen, Haninge. Vi har förvärvat 2141 lägenheter och behöver därför de bästa Uthyrarna med oss på denna resa! Victoria Park AB är ett börsnoterat fastighetsbolag som genom ett långsiktigt förvaltningsarbete och socialt ansvarstagande utvecklar trivsamma bostadsområden på tillväxtorter i Sverige.

Din Roll
Att arbeta som Uthyrare hos oss är ett aktivt och utåtriktat arbete där du jobbar med något som engagerar många, nämligen bostäder. Vi kommer ge dig ansvaret för att du aktivt och strategiskt arbetar för att våra bostäder hyrs ut i rätt tid och till rätt kund. Du ser till att hela uthyrningsprocessen löper smidigt, från marknadsföring, första kontakt med kund till avtalsskrivning. Det här är jobbet för dig som gillar att skapa relationer, hitta lösningar och skapa resultat. Du behöver vara kreativ och nyskapande i arbetet för att nå ut på bästa sätt. Du skapar till exempel kontakter med företag och organisationer för att marknadsföra Victoria Park som hyresvärd, har koll på vad som är på gång i närområdet för att kunna vara på plats vid rätt tillfälle och träffa intressenter.

Som Uthyrare på Victoria Park är det mycket viktigt att agera förebild och representera företaget lokalt. Tillsammans med dina medarbetare och chef utvecklar ni bostadsområdet i enlighet med Victoria Park vision och affärsidé.

Din bakgrund
Viktigt är att du har erfarenhet av att aktivt arbeta med att hitta och bearbeta kunder för att nå resultat. Du får gärna ha en bakgrund där du arbetat med uthyrning eller försäljning av bostäder och lokaler. Din utbildningsbakgrund kan vara t.ex. säljutbildning, fastighetsmäklare, eller motsvarande. Du behärskar givetvis Officepaketet, och är van vid olika system.

Vi ser gärna att du drivs av att skapa resultat, ta ansvar och du har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Struktur och ordning är två viktiga egenskaper som du prioriterar i ditt arbete!

Vi erbjuder dig
Victoria Park är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget. Vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner, vi utvecklas dagligen som individer och som bolag.

Ansökan
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag, dock senast den 20 januari 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Julia Winberg, tel. 0735270905
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga