SABA · Publicerad 16 okt

Saba Blommor söker nu en merchandiser / utesäljare till extraarbete i Härnösand. Tjänsten är en visstidstjänst för tjänstgöring vid arbetstoppar eller ordinarie personals frånvaro - perfekt för dig som studerar eller har ett annat deltidsarbete! Detta är ett bemanningsuppdrag tillsammans med vår partner Poolia och alla ansökningar samt eventuella frågor hänvisas därför till dem.

Arbetsuppgifter

Vi söker en utesäljare som är Saba´s ansikte utåt och möter både våra kunder och konsumenter i butik. Tjänsten innebär ansvar för att sälja och förse våra kunder med härliga blommor i butik, och att se till att blomavdelningen sköts med kvalitet och effektivitet i uppdragets alla delar som t.ex. exponering, pris/info-skyltning, beställning och upplockning av blommor.

Arbetet utförs på ett antal butiker i Härnösand.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som är social och trevlig med körkort och tillgång till egen bil.

Meriterande är om du dessutom har erfarenhet av dagligvaruhandel, blommor eller säljarbete
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Saba Blommor AB är Sveriges ledande importör och distributör av blommor till dagligvaruhandeln. Saba ägs av Doe Food Company, Inc. och i koncernen ingår ytterligare tre svenska dotterbolag; Saba Frukt & Grönt AB, Saba Fresh Cuts AB och AB Banan-Kompaniet. Tillsammans förser vi den svenska dagligvaruhandeln med färsk frukt, grönsaker, blommor, bananer och färdigskuren sallad.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 okt
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Hemsida
http://saba.se
Kontakt
Mejla Nils Hultin Kuhlefelt
Rekryteringen hanteras av
Poolia