Trafikverket · Publicerad 7 dec

Som en av landets största beställare är vårt uppdrag att bidra till en ökad produktivitet och innovationsgrad i anläggningsbranschen och bidra till samhällsutvecklingen. Investering är ett av Trafikverkets fem verksamhetsområden och ansvarar för ca 1500 investerings- och reinvesteringsprojekt för både väg och järnväg. Investering har drygt 900 medarbetare i hela landet och omsätter cirka 15 miljarder kronor per år.
Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Arbetsuppgifter
För dig som vill bidra till utvecklingen av infrastrukturen i Västernorrland erbjuder vi nu en spännande möjlighet på Trafikverket i Härnösand.

Som projektingenjör fungerar du som stöd till projektledare och specialister. Du deltar i olika investeringsprojekt där du ansvarar för bl.a. administration, handläggning och uppföljning i projektets alla delar. I din roll ingår att vara delaktig i upphandlingar, projekt- och byggmöten samt vara insatt i kontraktsinnehåll för konsultuppdrag och entreprenader. Som projektingenjör arbetar du även med omvärldsbevakning och bedömning av risker och möjligheter i projekten. Du är en viktig del i att säkerställa att projekten genomförs enligt gällande lagstiftning och bestämmelser.

Kvalifikationer
Vi söker dig som
 • har erfarenhet av statlig förvaltning och arbete på järnväg
 • har högskoleexamen med inriktning mot samhällsplanering
 • har erfarenhet av projektledning
 • har körkort för personbil och har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av uppföljning och rapportering av projekt och erfarenhet av kundrelationer.

Som person har du mycket god samarbetsförmåga, gillar att ta för dig, är lättlärd och skicklig på att knyta nya kontakter. Du driver dina arbetsuppgifter självständigt och har en god förmåga att strukturera ditt arbete.
  Ansökan
  Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

  Ansök senast
  Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2018-12-11

  Upplysningar

  Rekryterande chef Maria Forslund
  0101244109

  SEKO Anna Carlsson
  0101236055

  ST Airi Larsson
  0101236243

  SACO Håkan Wiss
  0101237435
  + Läs mer om jobbet
  Sista ansökningsdag
  Idag
  Omfattning
  Heltid
  Antal Tjänster
  1

  Inga fler liknande jobb tillgängliga