SJR · Publicerad 4 okt 2019

Fraktkedjan är ett stabilt och välmående transportföretag inom distribution och anläggning, med en effektiv administration, stark styrning i kvalitets- och miljöfrågor och med hållbarhet i fokus. På en allt mer globaliserad marknad finns Fraktkedjan som en stark lokal aktör som vet hur vägarna går i västra Sverige. Med en modern fordonsflotta, egna terminaler och täkter samt en sund syn på arbetsmiljö och vår gemensamma miljö kan vi skräddarsy kostnadseffektiva helhetslösningar.

Fraktkedjan består av 100 lokala entreprenörer som förfogar över 330 fordon som sköts av erfarna och kompetenta medarbetare. Men vi är inte bara chaufförer, vi är motiverade specialister som gärna bygger relationer, löser problem och utvecklar vårt erbjudande. Tillsammans strävar vi efter att lösa våra kunders transportbehov, vilket ofta innebär anpassade lösningar och handpåläggning. Allt för att stärka våra kunders konkurrenskraft. Detta kräver ett stort personligt engagemang och det är det som gör att vi skiljer oss från många andra aktörer på den västsvenska transport- och anläggningsmarknaden.

Till vårt kontor i Mölnlycke söker vi nu en ekonomiansvarig!

Vad rollen innebär

Det här är en bred roll i vilken du som ekonomiansvarig självständigt ansvarar för redovisningen för ett antal bolag inom koncernen. Dina arbetsuppgifter innefattar allt från löpande bokföring, avstämning av balanskonton, månads- och årsbokslut samt moms- och skattedeklarationer till löneadministration för cirka 20 anställda. Du har nära dialog med den andra ekonomiansvariga och du är en naturlig medlem i ledningsgruppen för ett av verksamhetsområdena. Vidare ingår personaladministration samt diverse analyser och utredningar. I takt med vårt ständiga effektiviseringsarbete kommer det även finnas utrymme att vara högst delaktig i exempelvis implementering av nya system.

Din bakgrund
Med dina några års erfarenhet från helheten inom redovisning är du trygg i dina kunskaper och vill fortsätta arbeta brett. Du har god vana av Excel och har arbetat i ekonomi- och affärssystem. Troligen har du någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi.

Som person trivs du i en självständig roll samtidigt som du tycker om samarbete med dina kollegor. Du är bekväm i att få arbeta fritt med eget ansvar och du ser dig själv som en person som kommunicerar väl. Vi söker dig med positiv och glad inställning som vill fortsätta bidra till en positiv atmosfär på vår arbetsplats. Söker du ett arbete i en prestigelös och informell miljö kan detta vara tjänsten för dig!

Ansökan
I denna rekrytering har Fraktkedjan valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Fors på 031-333 54 75. Sista ansökningsdag är 21 oktober och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: ekonomiansvarig
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 okt 2019
Ort
Härryda
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga