SW · Publicerad 24 okt

Till vår kund i Mölnlycke söker SW en Administratör för ett uppdrag som är tänkt att påbörjar snarast möjligt och sedan löpa på en till två månader.

Tjänstebeskrivning
Du kommer att arbeta med att administrera och rätta information i vår kunds affärssystem inför en datamigrering. Arbetet är självständigt men du sitter i en bra miljö med trevliga kollegor omkring dig.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har gymnasial utbildning och erfarenhet av administrativt arbete. Har du erfarenhet av att arbeta i affärssystem sen tidigare är detta meriterande. Som person är du noggrann, effektiv och ansvarstagande. Du behöver även behärska svenska i tal och skrift för att bli aktuell för tjänsten.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tomas Bogren, 031-333 54 84.

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice, IT och Teknik, med placering i Göteborg, Stockholm och Malmö. SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga