UniCarriers Europe AB · Publicerad 16 sept 2019

Arbetsuppgifter

Som Mekanikkonstruktör/formbestämmare inom Chassi & User Interface arbetar du med utveckling av morgondagens lagertruckar. Tjänsten erbjuder stora utmaningar i form av ett kreativt och analytiskt arbete i ett eller flera av våra projektteam. Du kommer att arbeta med utformning av mekaniska detaljer i truckens förarmiljö eller i truckens bärande struktur. Arbetet kan infatta framtagning av plastkåpor, mastsystem, plattformar, chassi och val av standardkomponenter. UniCarriers erbjuder en tjänst där du arbetar med truckens helhet inom avdelningens område. Du kommer ha stora möjligheter att påverka utformning av konstruktionslösningar och komponentval på den färdiga trucken. Resultatet av ditt arbete kan snabbt ses i prototypverkstad och produktion som ligger i samma byggnad. Det är ett utmanade, självständigt jobb med stort ansvar och en ovanlig möjlighet att följa produkten under hela utvecklingscykeln.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har teknisk högskoleutbildning samt erfarenhet av mekanikkonstruktion eller formbestämning. Du har god vana av att arbeta i projektform och av att samarbeta tvärfunktionellt med människor med många olika kompetenser. Miljön är snabb och omväxlande, du har eget ansvar och stort inflytande på slutprodukten. Arbetet är centrerat runt att utveckla nya idéer, system och tekniker samt analys och förbättringar av de befintliga.

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av ergonomi och eller formbestämning i Alias kombinerat med Inventor. Som formbestämmare kommer du arbeta som en brygga mellan konstruktion och industridesign.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du är en person som motiveras av ett högt tempo och är bra på att till stor del fatta beslut kring lösningar på egen hand. Att driva mot resultat, ta initiativ och arbeta fritt är självklart och motiverande för dig. Du drivs av att påverka, gärna genom att samarbeta och övertyga andra, men också genom att stå för dina egna lösningar.


Vi erbjuder

För rätt person erbjuder vi ett varierande, stimulerande och ansvarsfullt arbete i ett internationellt företag med positivt arbetsklimat, där du har goda möjligheter att påverka såväl företagets som din egen utveckling.

Då urval och intervjuer kan komma att ske löpande vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag eller liknande företag.

+ Läs mer om jobbet
Om företaget
UniCarriers Europe AB är ett helägt dotterbolag till Mitsubishi Logisnext som är världens tredje största gaffeltruckstillverkare med en portfölj bestående av sex olika varumärken och produktionsanläggningar i Sverige, Spanien, Finland, Japan, Kina och USA.

UniCarriers Europe har ca 500 anställda i Sverige som marknadsför, utvecklar och tillverkar elektriska lagertruckar med modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Med en helhetssyn på kundens lagerhantering erbjuder vi allt från försäljning och leasing av nya och begagnade truckar till service, reservdelar, utbildning samt lager- och flödesanalyser.

Vårt huvudkontor finns i Mölnlycke utanför Göteborg där också produktutveckling och tillverkning sker. Vår försäljnings- och serviceorganisation finns representerad över hela Sverige.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 nov 2019
Ort
Härryda
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör

Inga fler liknande jobb tillgängliga